Головна » Статті » Рецепти

Паста Аматрічіана
Паста Аматрічіана:

Спагетті 400 грам
Помідори 1 кг
Грудинка копчена 300грамм
Цибулина 1 штук
Оливкова олія 2 ст. ложка
Сіль, перець за смаком.

Почнемо з того, що наріжемо невеликими кубиками нашу грудинку. З помідорів знімаємо шкірку. Нарізаємо помідори невеликими кубиками. Розігріваємо в сковороді трохи оливкової олії. Обсмажуємо нашу грудинку 3-4 хвилини на середньому вогні. Потім додаємо до грудинці дрібно нарізану цибулю, смажимо разом ще пару хвилин. Відварюємо спагетті аль денте — тобто, витягуємо трохи раніше, ніж вони повністю приготуються. Спагетті відкидаємо на друшляк. Коли цибулю і бекон гарненько обсмажаться, додати до них дрібно нарізані помідори. Солимо, перчимо і тушкуємо близько 5 хвилин. Потім додаємо в сковороду спагетті, перемішуємо, прогріваємо на повільному вогні 1-2 хвилини і знімаємо з вогню. Подавати відразу ж.

Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: знімаємо, спагетті

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Варенки"
Вафлі вершкові
Торт "Прага"
Пиріжки з щавлем і яйцем
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Салат з авокадо і бекону
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: