Паста Аматрічіана: Спагетті 400 грам Помідори 1 кг Грудинка копчена 300грамм Цибулина 1 штук Оливкова олія 2 ст. ложка Сіль, перець за смаком. Почнемо з того, що наріжемо невеликими кубиками нашу грудинку. З помідорів знімаємо шкірку. Нарізаємо помідори невеликими кубиками. Розігріваємо в сковороді трохи оливкової олії. Обсмажуємо нашу грудинку 3-4 хвилини на середньому вогні. Потім додаємо до грудинці дрібно нарізану цибулю, смажимо разом ще пару хвилин. Відварюємо спагетті аль денте — тобто, витягуємо трохи раніше, ніж вони повністю приготуються. Спагетті відкидаємо на друшляк. Коли цибулю і бекон гарненько обсмажаться, додати до них дрібно нарізані помідори. Солимо, перчимо і тушкуємо близько 5 хвилин. Потім додаємо в сковороду спагетті, перемішуємо, прогріваємо на повільному вогні 1-2 хвилини і знімаємо з вогню. Подавати відразу ж.
|