Головна » Статті » Рецепти

Риба запечена у фользі
Риба запечена у фользі:

Беремо рибку, яку (на фотографії форель). Миємо, очищаємо від плавців та луски. На тертці трьом моркву, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, помідор ріжемо кружальцями. Лимон ріжемо кільцями, а потім ще навпіл (в принципі, можна і без лимона). Відриваємо шматок фольги. На неї викладаємо трохи цибулі, потім рибку (попередньо її трохи посоливши і поперчив), потім моркву, а свеху — помідорчики. Всередину рибки я кладу дольку лимона. Закриваємо рибку фольгою і ставимо її в розігріту до 180-200 градусів духовку на 15-30 хвилин (в залежності від рибки і, звичайно, духовки).

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, рибку

Рекомендовані рецепти:

Салат з брокколі і шинкою (рецепт)
Курчата з грибами
Пиріг з горіхами
Салат "Чоловіча радість" (рецепт)
З фаршу ковбаски, загорнуті в цукіні
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: