Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Морська мушля»
Закуска «Морська мушля»:

5 круглих булочок
2 яйця
100 г креветки (варені)
50 г червоної ікри
майонез
сіль
рослинна олія
для прикраси:
5 перепелиних яєць.

Булочки розрізати уздовж, але не до кінця. З нижньої частини вийняти м'якуш. На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору. Яйця натерти на дрібній тертці. Креветки дрібно нарізати. Змішати сухарі, креветки, яйця, ікру. Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити. Булочки начинити салатом. Щоб булочки не закривалися, поставити зубочистку. Для прикрашання можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину. Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.

Просмотров: 456
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, креветки

Рекомендовані рецепти:

Квасоля по-грузинськи з горіхами
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Спагетті з томатами і рибою
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Печиво "Анзак"
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: