Закуска «Морська мушля»: 5 круглих булочок 2 яйця 100 г креветки (варені) 50 г червоної ікри майонез сіль рослинна олія для прикраси: 5 перепелиних яєць. Булочки розрізати уздовж, але не до кінця. З нижньої частини вийняти м'якуш. На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору. Яйця натерти на дрібній тертці. Креветки дрібно нарізати. Змішати сухарі, креветки, яйця, ікру. Заправити майонезом. Якщо необхідно, посолити. Булочки начинити салатом. Щоб булочки не закривалися, поставити зубочистку. Для прикрашання можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину. Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.
|