Медовий пиріг: Мед 250 гр Масло вершкове 225 гр Яйця курячі 3 шт Борошно пшеничне 300 гр Цукор 100 гр Імбир 1 ч. л Розпушувач 1 ч. л. Розігріти духовку до 160 градусів. Форму для випікання змастити олією. В великій каструлі розтопити мед, додати вершкове масло і цукор. Нагрівати до отримання однорідної маси. Потім прибрати каструлю з плити і дати охолонути протягом 20 хвилин. Яйця збити, додати в медову масу. Перемішати. Всипати борошно, розпушувач і мелений імбир. Тісто перемішати дерев'яною лопаткою і викласти в підготовлену форму. Медовий пиріг випікати протягом 1 години. Готовий пиріг дістати з духовки, дати повністю охолонути, потім акуратно вийняти з форми.
|