Головна » Статті » Рецепти

Медовий пиріг
Медовий пиріг:

Мед 250 гр
Масло вершкове 225 гр
Яйця курячі 3 шт
Борошно пшеничне 300 гр
Цукор 100 гр
Імбир 1 ч. л
Розпушувач 1 ч. л.

Розігріти духовку до 160 градусів. Форму для випікання змастити олією. В великій каструлі розтопити мед, додати вершкове масло і цукор. Нагрівати до отримання однорідної маси. Потім прибрати каструлю з плити і дати охолонути протягом 20 хвилин. Яйця збити, додати в медову масу. Перемішати. Всипати борошно, розпушувач і мелений імбир. Тісто перемішати дерев'яною лопаткою і викласти в підготовлену форму. Медовий пиріг випікати протягом 1 години. Готовий пиріг дістати з духовки, дати повністю охолонути, потім акуратно вийняти з форми.

Просмотров: 429
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, медовий

Рекомендовані рецепти:

Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Яблучні сирники
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Сирне печиво з базиліком
Святковий торт "Смородинка"
Рогалики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: