Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний торт (без борошна)
Шоколадний торт (без борошна):

6 яєць
150 гр. цукру
50 гр. какао
пакетик 20-процентних вершків (200 гр.)
2 плитки 75-відсоткового шоколаду
невеликий шматочок масла для мастила.

Білки збиваємо до пружної піни. Додаємо половину цукру (75 г). Збиваємо ще 1 хвилину. Желкти збиваємо до білого з цукром, що залишився. Додаємо какао, акуратно перемішуємо. Повинна вийти ось така шоколадна маса.
Поступово втручається в неї білки. На деко кладемо папір для випічки, змащуємо її тонким шаром масла. Распределеяем тісто. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин. Тісто спочатку підніметься, а потім впаде – не лякайтеся-це нормально. Даємо коржу охолонути. Розрізаємо на 4 однакові частини, відокремлюємо від паперу. Робимо крем. Для цього вершки нагріваємо майже до кипіння, але не кип'ятимо. Знімаємо з вогню, кладемо поламаний на шматочки шоколад. Заважаємо, чекаємо поки шоколад розчинеться і вийде однорідний шоколадний крем. Верхній шар, а також борту теж змащуємо кремом. Відправляємо готовий тортик в холодильник на 1 годину. Після цього можна насолоджуватися.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколадний, збиваємо

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Морське чудо"
Бутерброди з тунцем
Курчата, приготовані у виноградному соку
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Торт "Посмішка негра"
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: