Головна » Статті » Рецепти


Рагу з капустою: 500 г свинячих реберець6-7 картоплин1/4 капусти1 морквина1 цибулина2-3 лаврових листаперець чорний мелений3-4 запашного перцютомат (будь-який)рослинна олія (для смаження)сіль.Реберця посолити, поперчити і обсмажити з двох сторін до утворення рум'яної скоринки. Покласти в каструлю лавровий лист, запашний перець, половину цибулі (порізані півкільцями), обсмажене м'ясо. Додати трохи води або бульйону і поставити тушкувати. Картоплю порізати великими шматочками і злегка обсмажити до рум'яної скоринки, додати до м'яса. Капусту нашаткувати, додати моркву (нарізану соломкою) і теж злегка обсмажити. Обсмажену капусту викласти на шар картоплі. Додати томат або розведену томатну пасту і,...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Апетитні пиріжечки і булочки: молоко 0,5 літраборошно 1 кгвершкове масло-8 ст. ложокяйця 3 штцукор-8 ст. ложокдріжджі 50 голія рослинна 100 г ( для змащування )ванілін 1 пачкасіль 0,5 ч. ложкифрукти або мак 500 р.Спочатку, як і для будь-якого дріжджового тіста, потрібно поставити опару. Попередньо нагріваємо молоко і розпускаємо в ньому дріжджі. Дріжджі краще брати не сухі, а спиртові. Цукор розтираємо з яйцями і додаємо в опару. Додаємо ванілін, сіль, борошно, замішуємо тісто і в кінці замісу додаємо розтоплене масло. Ставимо тісто в тепле місце на 1 годину. Я зазвичай ставлю...
Переглядів: 548
Рецепти | | Коментарі (0)

Лосось, запечений у фользі: 1 стейк лососяКілька часточок лимонаПриправи за смаком (перець ,сушений базилік)Фольга для запікання.Стейк лосося помити, посолити з двох сторін, викласти на фольгу для запікання ,а її в свою чергу — на деко . Посипати спеціями і викласти часточками лимон . Фольгу загорнути, щоб у нас вийшов конвертик . Відправити в розігріту до 180-200 гр духовку на 20-25 хвилин .
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Батончики з сиру: 350 гр сиру1 яйце1 ст. ложка сметани2 ст. ложки цукрущіпка соліваніль1/2 ч. ложки соди навпіл з порошком для випічкиборошно для тіста-на-віч (щоб тісто було м'яке і ніжне)масло для смаженняцукрова пудра для обсипання.Сир розтерти. Додати яйце, сметану, цукор, сіль, соду, борошно і все ретельно перемішати. Муки може піти набагато більше, все залежить від сиру. Замісити ніжне тісто. Робочу поверхню подпылить борошном. З отриманої сирної маси розкачати тонкі джгути. Нарізати батончики-трубочки будь-якої вподобаної довжини. Обсмажити батончики-трубочки на маслі з усіх 4-х сторін до золотистого кольору. Готові батончики-трубочки рясно обсипати...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Профітролі з сирно-банановим кремом: Тісто: 200 гр вершкового масла5 курячих яєць200 гр борошна150 гр водисіль на кінчику ножа.Крем:200 гр сиру100 гр вершків2 банана3 ст. ложки цукрової пудри100 гр гіркого шоколаду.Профітролі: Масло порізати на шматочки, додати воду поставити на вогонь. Коли масло розтане у воді і почне закипати поступово всипати борошно, безперервно помішуючи до тих пір, поки тісто не почне відставати від стінок. Зняти з вогню, остудити. Вбити туди по одному 5 штук яєць. Деко змастити маслом , на нього викласти кульки тіста, потрібного розміру. Випікати в духовці при...
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Медальйони з лосося в беконі: Лосось 500 гБекон 100 гЧорнослив 4 штЛимон-0,5 штПетрушка.Наріжте рибу на шматочки вздовж. Товщина риби повинна бути 1,5 див. Обрызните лимоном. Загорніть рибу змійкою і обернути беконом. Закріпіть зубочисткою. В серединку вставте половинку чорносливу. Поставте в духовку на 10 хвилин при 190 градусах. Подавати можна з соусом для риби або як холодну закуску.
Переглядів: 556
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-кокосовий торт: Для тіста:борошно 2 склянкицукор 1,5 склянкисода 1 чайн. ложкарозпушувач 1 чайн. ложкакакао 5 стіл. ложки (з гіркою)яйця 2 штукимолоко 1 склянкуванільний цукор 1 чайн. ложкарослинна олія 1\\3 склянкиокріп 1 стакан.Для крему:згущене молоко 1 банкаяєчний жовток 2 штукивершкове масло 2 стіл. ложкикокосова стружка 100 р.
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Оселедець під шубою: 300 г готового філе оселедця або 1-2 солоні оселедця300 г картоплі300 г моркви300 г буряка300 г яблук150 г цибулімайонез.Картоплю і моркву відварити до готовності. Буряк відварити до готовності. Потім овочі остудити, почистити. Цибулю дрібно нарізати. Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді. Філе оселедця нарізати маленькими шматочками. Якщо ви берете цілу оселедець, то її треба звільнити від кісток, філе дрібно нарізати. Буряк натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю натерти на дрібній...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Хвилинка»: 1 свіжий помідор100 гр сухарів білого хліба1 пачка плавленого сирказелень1 зубчик часникумайонез.Помідор нарізати соломкою, сирок натерти на тертці, зелень подрібнити, вичавити часник, додати сухарі — все перемішати. Заправити майонезом.
Переглядів: 565
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Весняний день»: 300 г курячого філе3 яйця400 г картоплі300 г моркви200 г маринованих шампіньйонівлук порей або ріпчастасільмайонез.Картоплю і моркву відварити до готовності. Остудити, почистити. Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Картоплю натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці. Філе дрібно нарізати. Яйця натерти на дрібній тертці. Гриби дрібно нарізати. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо Ви використовуєте ріпчаста цибуля, його необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити. На дно тарілки викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти гриби, змастити майонезом....
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 821-830 831-840 841-850 851-860 861-870 ... 4691-4700 4701-4708