Апетитні пиріжечки і булочки: молоко 0,5 літраборошно 1 кгвершкове масло-8 ст. ложокяйця 3 штцукор-8 ст. ложокдріжджі 50 голія рослинна 100 г ( для змащування )ванілін 1 пачкасіль 0,5 ч. ложкифрукти або мак 500 р.Спочатку, як і для будь-якого дріжджового тіста, потрібно поставити опару. Попередньо нагріваємо молоко і розпускаємо в ньому дріжджі. Дріжджі краще брати не сухі, а спиртові. Цукор розтираємо з яйцями і додаємо в опару. Додаємо ванілін, сіль, борошно, замішуємо тісто і в кінці замісу додаємо розтоплене масло. Ставимо тісто в тепле місце на 1 годину. Я зазвичай ставлю...