Головна » Статті » Рецепти

Медальйони з лосося в беконі
Медальйони з лосося в беконі:

Лосось 500 г
Бекон 100 г
Чорнослив 4 шт
Лимон-0,5 шт
Петрушка.

Наріжте рибу на шматочки вздовж. Товщина риби повинна бути 1,5 див. Обрызните лимоном. Загорніть рибу змійкою і обернути беконом. Закріпіть зубочисткою. В серединку вставте половинку чорносливу. Поставте в духовку на 10 хвилин при 190 градусах. Подавати можна з соусом для риби або як холодну закуску.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: медальйони, Риби

Рекомендовані рецепти:

Фруктові цукерки з медом
Fougasse - або що таке фугас?
Домашні чебуреки
Сирна "самса" з грибами
Суп з ковбасками та овочами
Кекс з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: