Головна » Статті » Рецепти

Оселедець під шубою
Оселедець під шубою:

300 г готового філе оселедця або 1-2 солоні оселедця
300 г картоплі
300 г моркви
300 г буряка
300 г яблук
150 г цибулі
майонез.

Картоплю і моркву відварити до готовності. Буряк відварити до готовності. Потім овочі остудити, почистити. Цибулю дрібно нарізати. Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді. Філе оселедця нарізати маленькими шматочками. Якщо ви берете цілу оселедець, то її треба звільнити від кісток, філе дрібно нарізати. Буряк натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю натерти на дрібній тертці. Яблуко почистити, натерти на середній тертці. На дно плоского блюда викласти картоплю, розрівняти, змастити майонезом. На картоплю викласти оселедець, змастити майонезом. На оселедець викласти цибулю. На цибулю викласти моркву, змастити майонезом. На моркву викласти яблуко, змастити майонезом. Зверху викласти буряк, розрівняти. Прикрасити майонезом.

Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, оселедець

Рекомендовані рецепти:

Кавово-ванільні кіски
Запеканочка з молодою картоплею
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Помідори, фаршировані курятиною
Салат "Чоловіча радість" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: