Головна » Статті » Рецепти

Оселедець під шубою
Оселедець під шубою:

300 г готового філе оселедця або 1-2 солоні оселедця
300 г картоплі
300 г моркви
300 г буряка
300 г яблук
150 г цибулі
майонез.

Картоплю і моркву відварити до готовності. Буряк відварити до готовності. Потім овочі остудити, почистити. Цибулю дрібно нарізати. Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді. Філе оселедця нарізати маленькими шматочками. Якщо ви берете цілу оселедець, то її треба звільнити від кісток, філе дрібно нарізати. Буряк натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю натерти на дрібній тертці. Яблуко почистити, натерти на середній тертці. На дно плоского блюда викласти картоплю, розрівняти, змастити майонезом. На картоплю викласти оселедець, змастити майонезом. На оселедець викласти цибулю. На цибулю викласти моркву, змастити майонезом. На моркву викласти яблуко, змастити майонезом. Зверху викласти буряк, розрівняти. Прикрасити майонезом.

Просмотров: 459
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, оселедець

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Тарталетки з куркою і помідорами
Торт "Медове поліно"
Фруктові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: