Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-кокосовий торт
Шоколадно-кокосовий торт:

Для тіста:
борошно 2 склянки
цукор 1,5 склянки
сода 1 чайн. ложка
розпушувач 1 чайн. ложка
какао 5 стіл. ложки (з гіркою)
яйця 2 штуки
молоко 1 склянку
ванільний цукор 1 чайн. ложка
рослинна олія 1\\3 склянки
окріп 1 стакан.
Для крему:
згущене молоко 1 банка
яєчний жовток 2 штуки
вершкове масло 2 стіл. ложки
кокосова стружка 100 р.

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: чайн, шоколадно-кокосовий

Рекомендовані рецепти:

Морква в кисло-солодкому соусі
Швидкі пиріжки з рибою
Цукерки "Мадемуазель"
Салат з грибами і млинцями (рецепт)
Спагетті "морському"
Козинаки з кунжуту
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: