Курячий рулет з перцем: Куряче філе 2 шт.,Бекон 10 скибочокМоцарелла 80 г,Червоний болгарський перець (невеликий) - 1шт.,Жовтий болгарський перець (невеликий) - 1шт.,Часник 1 зубчик,Рослинне масло 2 ст. ложки,Орегано 1 ч. ложка,Невеликий пучок петрушки,Перець,Сіль.Перці запекти в духовці при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин, постійно повертаючи, щоб пропеклися з усіх боків. Покласти у пакет і залишити на 10 хвилин. З перців зняти шкірку і нарізати смужками. Курячу грудку відбити, при цьому намагаючись надати їй форму близьку до прямокутника.Покласти один на другий 5 скибочок бекону. Скибочки повинні злегка перетинатися й...