Головна » Статті » Рецепти


Курка тушкована з чорносливом: Куряче філе 500 гВода 250 млЧорнослив без кісточок 100 гМорква 1 штукаПетрушка рубана 3 столові ложкиВершкове масло 50 гБорошно пшеничне 2 чайні ложкиСіль за смаком.Куряче філе наріжте соломкою, моркву натріть на тертці і обсмажте на вершковому маслі 7-10 хв. Чорнослив наріжте соломкою і додати до курки.В сотейник додати воду, борошно, сіль і тушкуйте на середньому вогні 15-20 хв. При подачі посипте блюдо подрібненою зеленню петрушки.
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Яєчні рулетики з фореллю: яйця курячі 3 штмолоко 120 грфорель (слабосолона) 180 грлегкий сирний сир 150 грйогурт (2% жирності) 40 гр (2 ст. л.)свіжий огірок (2 шт) 180 грзелень (петрушка, зелений лук/кріп) 30 грсіль.Приготувати тісто: збити яйця з молоком і щіпкою солі. Спекти тоненькі омлетики, краще смажити на сухій антипригарній сковороді (З цієї кількості тіста вийде 6 омлетів при діаметрі сковороди 16 см). Приготувати начинку: у сирний сир додати мелконарезанного зелень, 2 ст. л. йогурту, перемішати. Огірок очистити і нарізати смужками. Рибу нарізати не дуже тонкими смужками. Розділити кількість огірка і риби...
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний тортик з малиною: Для коржа:80 гр темного шоколаду1 ст. л. порошку какао3 яйця50 гр. цукрової пудри1 ч. л. крохмалюДля малинового соусу:150 гр. малини (свіжої або замороженої)2 ч. л. лимонного соку40 гр цукрової пудри.Розпустити шоколад на водяній бані. Розігріти духовку до 180 С. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до білого кольору. Потім додати какао і крохмаль. Перемішати. Додати розтоплений шоколад. Збити білки з дрібкою солі і акуратно додати їх до шоколадної суміші. Розподілити суміш у формі на пергаменті і випікати 15 хвилин. Остудити корж на решітці, не...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Бригадейро: 3 ст. л. какао-порошку без додавання цукру1 ст. л. вершкового масла1 банку згущеного молока.У каструлі середніх розмірів на середньому вогні змішайте какао, вершкове масло і згущене молоко. Варіть, помішуючи, поки суміш не загусне, близько 7-10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте постояти, поки суміш не охолоне. Скачайте маленькі кульки, можна прикрасити їх, обвалявши в різних посыпках (наприклад кокосовій стружці, цукровій пудрі, подрібнених горішках, шоколадних або різнокольорових кондитерських посыпках).
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Біфштекс по-мексиканськи: 800 р яловичини1 ріпчаста цибуля1 солодкий червоний перець4 часточки часнику250г помідор10 мл рослинного масла1\\4 ч. л. солі1\\4 ч. л. чорного меленого перцю20г зеленого цибулі10г петрушки.М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см. Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку. Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю — тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками. Помідори наріжте досить тонкими часточками. М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду. Смажте з обох сторін на великому...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем (кростіні): Копчений лососьСвіжа моцареллаСвіжий багетОливкова олія 1 столова ложкаМед 1 чайна ложкаСоєвий соус 2 чайних ложкиЧасниковий порошок 1 чайна ложкаЗелена цибуля 2 столових ложки.Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки. На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд). У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок. Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Переглядів: 568
Рецепти | | Коментарі (0)

Тортик з омлетных млинців: яйця 6 штмолоко (вершки) 3 ст. ложкиборошно 3 ч. ложкитертий твердий сир 3 ч. ложкизелень (кріп) 100 гтоматна паста 3 ст. ложкисільДля крему:червоний болгарський перець 1 штсирний сир (Альметте) 200 рмайонез-2-3 ст. ложкисіль.В основі торта три різнокольорових омлету діаметром 16 див. жовтого омлету (основний рецепт) змішати разом 2 яйця, 1 ст. ложку вершків, 1 ч. ложку борошна, 1 ч. ложку тертого сиру, сіль. Все збити і спекти на сковороді під кришкою до готовності. Для червоного омлету до основного рецептом додати 3 ст. ложки томатної...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячий рулет з перцем: Куряче філе 2 шт.,Бекон 10 скибочокМоцарелла 80 г,Червоний болгарський перець (невеликий) - 1шт.,Жовтий болгарський перець (невеликий) - 1шт.,Часник 1 зубчик,Рослинне масло 2 ст. ложки,Орегано 1 ч. ложка,Невеликий пучок петрушки,Перець,Сіль.Перці запекти в духовці при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин, постійно повертаючи, щоб пропеклися з усіх боків. Покласти у пакет і залишити на 10 хвилин. З перців зняти шкірку і нарізати смужками. Курячу грудку відбити, при цьому намагаючись надати їй форму близьку до прямокутника.Покласти один на другий 5 скибочок бекону. Скибочки повинні злегка перетинатися й...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Креветки під шубою: варені креветки 500г,яйця-4шт.,відварена картопля 3-4шт.,червоної ікри 100-140гмайонез,лимон,зелень для оформлення (за бажанням).Зваріть креветки разом з ароматними спеціями (наприклад, лавровий лист, чорний перець горошком) і з додаванням солі. Дайте їм охолонути. Потім розріжте кожну креветку на 2 або 4 частини ( я рекомендую різати креветки тільки в тому випадку, якщо ви купили великі королівські або тигрові креветки.)зварену картоплю Очистіть і натріть його на тертці. Зварені яйця дрібно поріжте. Викладіть салат шарами у такі послідовності:1.майонез2.половина всіх очищених креветок3.майонез4.картопля5.майонез6.яйця7.майонез8.частина креветок9.майонез10.червона ікра – викладається рівним...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Запечений хек з овочевою начинкою: Хек 2 тушкиСільПерець чорний меленийПриправа для рибиСік половини лимонаДля начинки:Цибуля ріпчаста 1Морква 1Томатний соус 1-2 ст. ложкиМасло рослинне 1 ст. ложкаПерець чорний мелений.Для начинки очистити овочі. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти. Обсмажити цибулю і моркву на олії, додати томатний соус, сіль, перець. Трохи загасити. Хека очистити, розрізати майже до хвоста і вибрати хребет. Посолити, поперчити, посипати приправою і скропити лимонним соком. Залишити рибу на 30 хвилин маринуватися. Викласти начинку в середину риби. При тепловій обробці хек іноді може деформуватися. Якщо ви побоюєтеся, обмотайте рибу...
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 831-840 841-850 851-860 861-870 871-880 ... 4691-4700 4701-4708