Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний тортик з малиною
Шоколадний тортик з малиною:

Для коржа:
80 гр темного шоколаду
1 ст. л. порошку какао
3 яйця
50 гр. цукрової пудри
1 ч. л. крохмалю
Для малинового соусу:
150 гр. малини (свіжої або замороженої)
2 ч. л. лимонного соку
40 гр цукрової пудри.

Розпустити шоколад на водяній бані. Розігріти духовку до 180 С. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до білого кольору. Потім додати какао і крохмаль. Перемішати. Додати розтоплений шоколад. Збити білки з дрібкою солі і акуратно додати їх до шоколадної суміші. Розподілити суміш у формі на пергаменті і випікати 15 хвилин. Остудити корж на решітці, не виймаючи з форми.
Для малинового соусу:
Перемішати всі інгредієнти і протерти через дрібне сито, щоб видалити насіння. Акуратно вийняти торт з форми, обережно видалити пергамент.
Прикрасити свіжою малиною, шоколадом, цукровою пудрою, какао. Полити малиновим соусом.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: малиною, збити

Рекомендовані рецепти:

Котлети з підливою
Фруктовий салат з куркою
Гур'євська каша
Ірландський содовий хліб
Лимонні тістечка
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: