Головна » Статті » Рецепти


Тістечко «Лакомка»: 1 банка згущеного молока(320 гр)1 пачка вершкового масла(200 гр)80 гр.цукру3 яйця1 чайна ложка соди гашеного2.5 склянки борошна.Крем:500 гр.сметани1 склянку цукру.Всі інгредієнти на корж змішуємо. Тісто має вийде густе. Деко змащуємо маслом, і розподіляємо тісто рівно по листу. Випікаємо до готовності. Не дістаючи з дека нарізаємо на кружечки будь-якого розміру. Решта обрізки натираємо на дрібну крихту. Збиваємо крем. Беремо один гурток мачає в крем, другий теж, з'єднуємо разом і вмочаємо в крихту. Дека для випічки буваю різні, тому можуть вийде пишні кружечки. Так само можна з'єднувати і по три і...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

Плюшки з корицею «Хризантеми»: Борошно 3 скл.Маргарин 200 грамЦукор 2 ст. лМолоко 1 скл.Дріжджі(сухі) 2 ч. л.Сіль 0,5 ч. л.Для начинки:50 г вершкового масла0,5 п. меленої кориці10-12 ч. л. цукру.Дріжджі перетріть з сіллю, додайте молоко і цукор, перемішайте. До маси додати розм'якшений маргарин, а потім борошно. Потім тісто покладіть в холодильник на 5-6 годин, після цього приступайте до роботи з ним. З тіста сформуйте кульки, їх розкачайте в джгути. Джгути з тіста розкачати в коржі, намазати начинкою, згорнути в рулет. З рулету згорнути !Улиточку». Ножицями зробіть надрізи по всій «улиточке»....
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Ледачі хачапурі: бринзи 200 гсир 200 гяйця 4 штукиборошна 6 стіл. ложкисметана 150 р.Бринзу натерти на крупній тертці. Сир розім'яти виделкою. Змішати бринзу, сир, сметану, яйця і борошно. Добре все перемішати. Форму для випікання змастити вершковим маслом, рівномірно розподілити на ній тісто. Зверху можна викласти нарізану шматочками бринзу для прикраси. Духовку розігріти до 220 градусів. Помістити в неї хачапурі. Запікати 20 хвилин до золотистого кольору. Дати злегка охолонути і нарізати трикутниками.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з батона: батонкетчупзеленьоселедецьмаслояблукосолоний огірокперецьмайонезНачинка:оселедець, яблуко, солоний огірок.Все дрібно порізати, додати чорний перець і майонез.Батон розрізаємо уздовж, але не до кінця, щоб він відкривався як книжка, виймаємо м'якоть. Масло ділимо на 2 частини, в кожну додаємо м'якуш від кожної половинки батона, потім в одну додаємо кетчуп за 3год.л., а в іншу зелень, і все ручками вимішуємо до однорідної маси. Потім заповнюємо половинки нашого батончика, викладаючи на одну половинку начинку, а на іншу – м'якуш з маслом. Закриваємо батон, обмотуємо його харчовою плівкою ,тугіше, і на нічку під прес...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинячі рулети, фаршировані сиром і шпинатом: 200 г шпинату1 столова ложка вершкового масла4 свинячих ескалопи (тонко нарізане, відбите м'ясо)200 г овечого сирусільперецьмускатний горіх2 столових ложки топленого масла2 пучка руколи4 помідора4 столових ложки оливкової олії2 столові ложки білого винного оцту.Вимийте і висушіть насухо шпинат. Нагрійте вершкове масло і тушкуйте на ньому шпинат поки він не зів'яне. Злийте виділилися соки. Додайте сіль, перець, мускатний горіх. Сир наріжте на 4 частини. Посоліть і поперчіть відбиті шматки м'яса. Розділіть шпинат на 4 частини і разом з сиром викладіть невеликі порції начинки на...
Переглядів: 556
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет із курячого філе: 1 кг. курячого філе200 гр. грибів шампіньйонів1 шт. ріпчастої цибулі200 гр. твердого сиру4 ст. л. молокамайонез4 шт. курячих яєцьсільчорний мелений перецьспеції для куркизелень за смаком.Куряче філе промити, гострим ножем розрізати уздовж, але не до кінця, залишивши 0,5 див. Розкрити книгу і відбити молоточком. Посипати сіллю, чорним перцем і спеціями для курки. Для начинки: нарізати дрібно цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Промити гриби, нарізати скибочками і відправити на сковорідку з цибулею. Смажити до рум'яної скоринки. У глибокій мисці розбити яйця, молоко, посолити, додати спеції за смаком...
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з мови з начинкою: 400 г мови1 ріпчаста цибуля150 г печериць100 г нежирної сметани3 зубчики часнику2 ст. л. подрібнених волоських горіхівчорний мелений перець, сіль за смакомволоські горіхи для прикраси.Помийте мову і відваріть в підсоленій воді протягом 3-4 годин на повільному вогні. Охолодіть мову в холодній воді, видаліть шкірку і наріжте тонкими шматочками. Наріжте цибулю кубиками і обсмажте на невеликій кількості олії. Додайте до цибулі гриби, смажте до випаровування рідини і появи золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком. Часник пропустіть через прес, змішати з горіхами, обсмаженими грибами. Цю масу викладіть на...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширована курка без кісток: 1 курка1 / 2 ст. рису300 г фаршу1 цибулина1 банка грибів2 ст. л. рослинного масла1 ст. л. майонезусіль, перець, спеції для курки, за смаком.Обробити курку, видалите неї каркас. Від грудки відріжте невеликі шматочки м'яса і покладіть їх в місцях з'єднання ніжок з грудною кліткою, де залишається тільки шкіра. Посоліть, поперчіть і посипте спеціями. Залиште курку на час, а поки що займіться начинкою. Відваріть рис. Подрібніть цибулю і обсмажте на рослинному маслі. Коли цибуля стане золотистою, додати до нього гриби, слив з них воду. Перемішайте. Змішайте рис, цибулю з...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний рецепт салату з рибними консервами: Лосось натуральний 1 банка3 шт яйця варенібуряк варена середня 1 шткукурудззелена цибулясільсметана або майонез.З риби злити рідину, прибрати кістки і шкіру, розім'яти виделкою. Яйця і буряк натерти на крупній тертці. Викладати шарами: буряк, риба, яйця. Промазати майонезом або сметаною, можна присолити. Прикрасити зеленою цибулею, яйцем і кукурудзою.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Марсель»: 3 філе курки,300 гр твердого сиру,6 яєць,склянку солодкого чорносливу без кісточок,1 зубчик часнику,300 гр готової пряної морквини по-корейськи,півсклянки трохи товчених волоських горіхів,500 гр майонезу,сіль,чорний мелений перець за смаком,пучок петрушки.Куряче м'ясо відварити в підсоленій киплячій воді до м'якості. Охолодити, нарізати кубиками. Чорнослив промити і залити окропом на 10 хв. Потім воду злити, викласти на паперові серветки, обсушити. Порізати смужками. У варених яєць відокремити білки від жовтків. Окремо натерти на дрібній тертці.Сир пропустити через великі отвори терки, змішати з майонезом і продавлений через прес часником. Горіхи злегка обсмажити...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 851-860 861-870 871-880 881-890 891-900 ... 4691-4700 4701-4708