М'які апельсинове печиво: Борошно 2 склянкиЯйце 1 штМасло вершкове 50 грСметана 3 ст. ложкиЦукор 80 грСода ч. ложкиСіль щіпкаНачинка:Апельсин 1 штЦукор 160 грКрохмаль 1 ст. ложка.Масло розтерти з цукром, додати сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все ретельно перемішати, замішане тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник. Для начинки апельсин розрізати по шматочкам, вийняти кісточки, на блендері збити з шкіркою, цукром і крохмалем. Тісто дістати, розкачати, викласти начинку, розрівняти, загорнути в рулет, готовий рулет покласти на годину в холодильник, дістати, порізати шматочками по 3 см, викласти на деко,...