Головна » Статті » Рецепти


Кунжутне печиво: борошно 70 р.вершкове масло 60 р.цукор 120 р.(можна коричневий цукор)яйце 1 шт.ванільний цукор 1 пакетиксвіжовичавлений лимонний сік 1 ч. л.насіння кунжуту 160 р.розпушувач 0,5 ч. л.сіль 0,5 ч. л.Змішати борошно, розпушувач і сіль. Збити розм'якшене масло з цукром. Потім додати яйце, ваніль і лимонний сік і збивати 20 — 30 секунд міксером.На низькій швидкості міксера додавати невеликими порціями борошно. Лопаткою вмішати весь кунжут (його можна попередньо обсмажити). Духовку нагріти до 180 градусів. На аркуші пекарської папери (обов'язково!) викладати чайною ложкою коржики на відстані один від одного в 3...
Переглядів: 544
Рецепти | | Коментарі (0)

М'які апельсинове печиво: Борошно 2 склянкиЯйце 1 штМасло вершкове 50 грСметана 3 ст. ложкиЦукор 80 грСода ч. ложкиСіль щіпкаНачинка:Апельсин 1 штЦукор 160 грКрохмаль 1 ст. ложка.Масло розтерти з цукром, додати сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все ретельно перемішати, замішане тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник. Для начинки апельсин розрізати по шматочкам, вийняти кісточки, на блендері збити з шкіркою, цукром і крохмалем. Тісто дістати, розкачати, викласти начинку, розрівняти, загорнути в рулет, готовий рулет покласти на годину в холодильник, дістати, порізати шматочками по 3 см, викласти на деко,...
Переглядів: 557
Рецепти | | Коментарі (0)

Фруктовий десерт: Груша 1 штмандарин 1 штяблуко 1 шт1 шт бананпломбір «Буденний» 1 штпечиво «Ювілейне» 2 штсметана 1 ст. ложказгущене молоко 1 ст. ложка.Дрібно ріжемо фрукти. Морозиво розминаємо і перемішуємо з печеньками, які ми попередньо розламали на дрібні шматочки. Сметану і згущене молоко перемішуємо. Потім шарами викладаємо в стакани:— яблуко-морозиво.— банан, морозиво.— груша, морозиво.— мандарин.Потім заливаємо вміст склянки сумішшю сметани зі згущеним молоком. Кладемо все в морозилку на 20 хвилин. Десерт готовий!
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Холодний торт з зефіром: 400 гр зефіру2 яйця400 гр розсипчастого печива0,5 склянки цукру1 склянку молока200 гр масла вершкового1 лимон (цедра)2 ст. ложки какао.Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену ран її масу і знову перемішати. У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «найсмачніший»: 0,5 кг. яловичини3-4 свіжих помідора2-3 маринованих огірка3-4 картоплини150гр. сирумайонезпучок петрушкисіль, перець.Яловичину варити в підсоленій воді 1,5-2 години щоб була м'якою. Картоплю відварити. Все нарізаємо кубиками й викладаємо шарами: яловичину, картопля, сіль, перець, майонез, огірки, сир, майонез, помідори, сіль, перець, майонез, трохи сиру і рубана петрушка! Можна, власне, у будь-якому порядку.Або навіть відразу змішати, якщо є салат збираєтеся відразу.
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з оселедця на картопляні оладки: Оселедець солонаЛук червонийКартоплюЯйцеСпеції для панірування, зелень.Картоплю відварити, остудити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйце і сіль. Перемішати. Сформувати невеликі кульки, обваляти в спеціях і підсмажити на рослинній олії. Можна обваляти в борошні або сухарях. На картопляні оладки покласти шматочок оселедця і кільце червоного цибулі. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 557
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет «Полуниця з вершками»: яйця 4 шт.цукор 4 ст. ложкиванільний цукор 1 пакетикборошно 4 ст. ложкирослинна олія (без запаху) 4 ст. ложкирозпушувач ч. ложкищіпка солі.Крем: жирні вершки (не менше 30%) 350 млбілий шоколад 50 р.сах. пудра 1 ст. ложказагущувач для вершків 1 пакетик (8 г)Крім того:свіжа полуниця 300 р.Для крему: шоколад нарізати, викласти в каструльку з 150 мл вершків і розтопити на слабкому вогні, час від часу помішуючи. Потім остудити.Збити 200 мл вершків з цукровою пудрою і загусником для вершків. Поступово додати охолоджену суміш з...
Переглядів: 546
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадне масло: 200 гр вершкового масла2 ст. л. какао-порошку3 ст. л. цукрової пудриваніль.Вершкове масло залишити при кімнатній Т до розм'якшення. Збити його віночком, додати цукрову пудру, розмішати, додати ваніль, какао-порошок, ложкою розтерти до однорідності, перекласти в силіконову форму і відправити на 15 хв у морозилку. Потім перекласти масло з форм в ємності для зберігання і відправити в холодильник. Вранці на сніданок, відмінно піднімає настрій і заряджає енергією.
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

«Мамине печиво або печиво за 10 хвилин»: 200г масла200г борошна6 ст. ложок густої сметанищіпка солібудь повидло або джем, чим густіше, тим кращецукрова пудра.В розтануло масло кладемо сметану, перемішуємо. Додаємо просіяне борошно і сіль. Замішуємо тісто. Потрібно отримати таке, щоб не липло до рук. Якщо є необхідність, підсипаємо борошно до потрібної консистенції тіста. Формуємо щільний колобок і розкачуємо його в пласт товщиною десь 5 мм. Робимо квадратики приблизно 5X5 см, в серединку кладемо трошки джему і робимо конвертик. Викладаємо на деко з пергаментним папером і ставимо в попередньо розігріту духовку (200C) на хвилин 15. Готове...
Переглядів: 709
Рецепти | | Коментарі (0)

Гата — дуже смачні рулетики: Для тіста:400 г борошнапачка вершкового масла (250 г)2 яйця і 1 білок250 г сметани1 чайна ложка соди1 пачка ванільного цукру.Для начинки:1 склянка борошна1/2 пачки вершкового масла1,5 склянки цукруванільний цукор.Зверху:1 жовток1 столова ложка молока.В борошно нарізати холодне масло. Перетерти руками, додати соду і ванільний цукор. Зробити лунку, додати яйця і сметану. Перемішати виделкою. Замісити тісто (якщо потрібно, сміливо додайте ще борошна).Начинка:Борошно перетерти з холодним маслом. Додати цукор і ванільний цукор. Перемішати. Тісто розділити на 3 частини. Кожну частину розкачуємо...
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 871-880 881-890 891-900 901-910 911-920 ... 4691-4700 4701-4708