Головна » Статті » Рецепти


Курячі стегна — селянськи: стегна курячі 4 штукилук червоний солодкий 1 головкацибуля ріпчаста 1 головкачасник 2 зубчикисіль крупна за смакомперець чорний мелений за смакомвода 100 млНатерти стегна курячі часником, сіллю і перцем. Дати постояти 1 годину. На чавунній сковорідці обсмажити часник, цибулю ріпчасту. Покласти стегна і смажити з одного боку 5 хвилин, з інший — 5 хвилин на сильному вогні. Посолити ще раз, присипати перцем. Влити склянку води і накрити кришкою. Тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Після чого відкрити кришку і всипати червоний лук. Вимкнути газ і потомити хвилин. Подавати з салатом....
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Капустяні котлети: 1 кг капусти1 цибулина0,5 ст. манної крупи0,5 ст. борошна2 зуб. часникузелень(у мене кріп)рослинне масло для смаженняпанірувальні сухарісіль за смакомспеції за смаком.Капусту розрізати на 4 частини і приварите в підсоленій воді хвилин 8-10. Відкиньте капусту на друшляк,пропустіть через м'ясорубку і відіжміть, щоб видалити воду. На дрібній тертці натріть цибулю і часник пропустіть через прес часник. Кріп дрібно наріжте. До капусти додайте цибулю,часник і зелень.Посоліть,приправте спеціями за смаком. Додайте борошно,манну крупу,ретельно перемішайте. Сформуйте з цієї маси котлетки,обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на рослинному маслі до хрусткої золотистої скоринки....
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля «Дофинэ»: 9 шт. картоплі, середніх, однакової величини9 ч. л. вершкового масла9 пластинок сиру голландського або Гауда товщиною 5 ммсіль і мелений перець за смаком.Картоплю вимити і очистити, зрізавши невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картопля можна було поставити вертикально. По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, як якщо б ви нарізали для картоплі фрі, але не дорізуючи до краю, приблизно, 1 див. Посолити, поперчити, всередину кожної картоплини покласти по 1 ч. л. олії, За бажанням, можна вкласти в розрізи трохи часнику. Поставити картоплю в форму для запікання з високими краями. Зверху на кожну картоплину...
Переглядів: 907
Рецепти | | Коментарі (0)

Мурашник: Масло вершкове 125 гЯйце 1 штЦукор 4 ст. л.Молоко 4 ст. л.Борошно 3 скл.Горіхи волоські (за бажанням) 100 гМолоко згущене (варене) 1 бан.Цукор розтерти з яйцем,Додати розтоплене масло, молоко Додати борошно і замісити тісто, розділити на 2-3 частини і заморозити. Дістаємо тісто з морозилки, тремо на крупній тертці, викладаємо на папір для випічки. І випікаємо в декілька заходів (щоб тестяные крихти лежали не товстим шаром) при 160 градусах, приблизно 10 хвилин, щоб тісто стало золотистим. Волоські горіхи подрібнюємо. Спечену крихту змішуємо з вареним згущеним молоком, горіхами.,викладаємо в тарілку.
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка з сиром в листковому тесті: Листкове тісто 1 уп.Копчена грудка 200 гСир 150 гЖовток 1 шт.Для початку беремо тісто, розрізаємо його на рівні прямокутні довільні шматки. Їх має бути парна кількість. Далі трохи їх розкачуємо, тобто розплющуємо трохи, щоб шматочки стали тонше, але можна залишити і такими. Далі курячу грудку ріжемо тоненькими шматочками, викладаємо шматочки на тісто. Сир ріжемо тонкими пластинками і також викладаємо зверху. Накриваємо все це іншим прямокутником з тіста і защипуємо краю по всьому периметру. Так проробляємо з іншими шматочками. У мене вийшло сім штук таких шарувань. Духовку нагріваємо до 200 градусів....
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний торт: 1 кілограм курячого фаршу (краще, якщо ви приготуєте його самостійно)0,5 кілограма картоплі1 головка ріпчастої цибулі2 столові ложкою манки (з гіркою)4 курячих яйцяРослинне масло,Вершкове маслоПерець, сіль і приправи.Для крему вам потрібні такі інгредієнти:4 зубчики часнику250 грам улюбленого майонезу.Отже, для приготування це неповторно смачної страви нам необхідно відварити картоплю і зробити смачне вершкове пюре. Потім в окрему ємність покласти фарш, натертий ріпчасту цибулю, манку, яйця, сіль, перець і ретельно все це перемішати руками і розділити на п'ять рівних частин. Попередньо розігрів сковороду з рослинною олією вам необхідно в центр...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Цукати з цитрусових: Скоринки від цитрусових 2 апельсинових, 2 лимонних і 2 грейпфрутовых (або 6 одного виду)Цукор 2 склянки (плюс трохи для того, щоб обваляти цукати)Сіль 2 ч. л.Лимонна кислота трохиВода.Шкірку промиваємо і не нарізану кидаємо у воду (2 л). Доводимо до кипіння і кип'ятимо 10 хвилин. Воду зливаємо і заливаємо скоринки знову холодною водою. Доводимо до кипіння і додаємо 1 чайну ложку солі. Кип'ятимо 10 хвилин – зливаємо. Знову заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і знову додаємо ч. л. солі. Злив воду в третій раз, нарізаємо скоринки соломкою, заливаємо порізані скоринки холодною водою,...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Хачапурі: борошно 500 гдріжджі 15 рмасло вершкове 25 гцукор 15 гсіль 0.35 рвода 125 рсир 250 гяйця 2.5 шт.Приготувати опару. Дріжджі розвести невеликою кількістю теплої води, додати трохи борошна, накрити серветкою і поставити в тепле місце на 2-3 години. Як тільки опара почне опадати, додати решту борошно, воду, олію, цукор, сіль і замісити тісто. Поставити в тепле місце на 1-2 години. За цей час тісто один раз обім'яти.Сир пропустити через м'ясорубку і змішати з яйцем. Тісто розділити на шматочки і розкачати їх кружечками. Викласти начинку і загорнути гуртки конвертом, щоб вийшли квадрати....
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Гриби, смажені на грилі: Свіжий лимонний сік — 1/4 склянкиЛисточки свіжої петрушки (дрібно рубані) — 3 ст. л.Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л.Часник (чищений і подрібнений) — 3 зубчикиЧорний мелений перець за смакомГриби печериці свіжі, великі — 500 р.У невеликій мисці з'єднати лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник і чорний мелений перець, добре перемішати.Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Гриби промити і просушити.Викласти гриби на промаслений решітку гриля, закрити гриль кришкою і готувати гриби близько 5 хвилин, змастити лимонної сумішшю, перевернути гриби на іншу сторону і готувати...
Переглядів: 643
Рецепти | | Коментарі (0)

СЫТНЕНЬКИЙ САЛАТИК: куркаморквуцибулюпечерицікартоплюмайонез.1-й шар: відварна курка, ріжу дуже дрібно2-й шар: піджарка з цибулі і моркви + печериці3-й шар: картопля, очистимо, поріжемо кружечками, і відварити в киплячій воді, з додаванням 2 ст. л. оцту (картоплю краще поріжемо тоненько)Шари змастимо майонезом. Прикрасити…
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 881-890 891-900 901-910 911-920 921-930 ... 4691-4700 4701-4708