Гриби, смажені на грилі: Свіжий лимонний сік — 1/4 склянки Листочки свіжої петрушки (дрібно рубані) — 3 ст. л. Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л. Часник (чищений і подрібнений) — 3 зубчики Чорний мелений перець за смаком Гриби печериці свіжі, великі — 500 р. У невеликій мисці з'єднати лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник і чорний мелений перець, добре перемішати. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Гриби промити і просушити. Викласти гриби на промаслений решітку гриля, закрити гриль кришкою і готувати гриби близько 5 хвилин, змастити лимонної сумішшю, перевернути гриби на іншу сторону і готувати ще 5-8 хвилин, до м'якого стану. Викласти смажені гриби в сервірувальну тарілку і полити лимонної сумішшю. Подавати смажені гриби відразу ж.
|