Головна » Статті » Рецепти

Гриби, смажені на грилі
Гриби, смажені на грилі:

Свіжий лимонний сік — 1/4 склянки
Листочки свіжої петрушки (дрібно рубані) — 3 ст. л.
Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л.
Часник (чищений і подрібнений) — 3 зубчики
Чорний мелений перець за смаком
Гриби печериці свіжі, великі — 500 р.

У невеликій мисці з'єднати лимонний сік, петрушку, оливкове масло, подрібнений часник і чорний мелений перець, добре перемішати.
Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. Гриби промити і просушити.
Викласти гриби на промаслений решітку гриля, закрити гриль кришкою і готувати гриби близько 5 хвилин, змастити лимонної сумішшю, перевернути гриби на іншу сторону і готувати ще 5-8 хвилин, до м'якого стану. Викласти смажені гриби в сервірувальну тарілку і полити лимонної сумішшю. Подавати смажені гриби відразу ж.

Просмотров: 422
Категория: Рецепти |
| Теги: гриби

Рекомендовані рецепти:

Котлети з підливою
Пиріг з бринзою та руколою
Картопля в паприці (рецепт)
Рулет маковий на дріжджах
Сирні оладки з зеленню
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: