Головна » Статті » Рецепти

Мурашник
Мурашник:

Масло вершкове 125 г
Яйце 1 шт
Цукор 4 ст. л.
Молоко 4 ст. л.
Борошно 3 скл.
Горіхи волоські (за бажанням) 100 г
Молоко згущене (варене) 1 бан.

Цукор розтерти з яйцем,Додати розтоплене масло, молоко Додати борошно і замісити тісто, розділити на 2-3 частини і заморозити. Дістаємо тісто з морозилки, тремо на крупній тертці, викладаємо на папір для випічки. І випікаємо в декілька заходів (щоб тестяные крихти лежали не товстим шаром) при 160 градусах, приблизно 10 хвилин, щоб тісто стало золотистим. Волоські горіхи подрібнюємо. Спечену крихту змішуємо з вареним згущеним молоком, горіхами.,викладаємо в тарілку.

Просмотров: 420
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, борошно

Рекомендовані рецепти:

Рублене тісто
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Порційна шарлотка
Шоколадно-апельсинові цукерки
Українські пампушки з часником
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: