Мурашник: Масло вершкове 125 г Яйце 1 шт Цукор 4 ст. л. Молоко 4 ст. л. Борошно 3 скл. Горіхи волоські (за бажанням) 100 г Молоко згущене (варене) 1 бан. Цукор розтерти з яйцем,Додати розтоплене масло, молоко Додати борошно і замісити тісто, розділити на 2-3 частини і заморозити. Дістаємо тісто з морозилки, тремо на крупній тертці, викладаємо на папір для випічки. І випікаємо в декілька заходів (щоб тестяные крихти лежали не товстим шаром) при 160 градусах, приблизно 10 хвилин, щоб тісто стало золотистим. Волоські горіхи подрібнюємо. Спечену крихту змішуємо з вареним згущеним молоком, горіхами.,викладаємо в тарілку.
|