Головна » Статті » Рецепти


«М'ясо по-тайськи»: м'ясоперчик солодкиймолококаррісоус соєвийсіль за смакомолія для смаження.Мяско тоненько ріжемо. Перчик ріжемо хто як любить. Розжарюємо сковородочку або казанчик, наливаємо маслечка і закладаємо мяско. Злегка обсмажуємо, потім тушкуємо у власному соку. Як рідина випарується, заливаємо молочко і ставимо на повільний газ. Тушкуємо поки молочко не випарується. Після того закладаємо перчик і тушкуємо. Як перчик протушкується, кидаємо каррі, соєвого соусу і солі. Ще тушкуємо деякий час. Для гарніру найбільш підходить рис.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Хатинка»: 200 г опеньків,200 г огірків,200 р сиру,200 г копченої ковбаси,3-4 яйця,1 помідор,1 зубчик часнику,упаковка солоної соломки,зелень петрушки, майонез,рослинна олія для обсмажування.Гриби помити, відварити, частину залишити для оформлення, решту подрібнити і обсмажити на олії. Огірки дрібно порізати. Сир натерти на середній тертці, частина відкласти на посипання. Ковбасу почистити і дрібно нарізати, часник видавити через прес. Петрушку дрібно порубати, частина залишити для оформлення. Інгредієнти з'єднати, акуратно перемішати, при необхідності посолити. Додати майонез. На широку тарілку викласти салат, додати йому з допомогою ложки форму будиночка. Посипати тертим сиром верх і бічні...
Переглядів: 1032
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Квітковий»: 200 г крабових паличок,50 г рисової локшини,3 яйця,1 шт цибулина,1/2 бан. консервованої кукурудзи,майонез.Для прикраси:1 свіжий огірок,2 відварених яйця,червона частина крабових паличок.рисову локшину Відварити і дати охолонути. Яйця збити, посмажити омлет і нарізати соломкою. Крабові палички порізати соломкою, цибулю — дрібними кубиками. Потім усе з'єднати і перемішати, посолити і заправити майонезом. Викласти на блюдо і посипати по краю — тертим жовтком, в центрі — тертим білком. Прикрашаємо салат далі і робимо квіточки: квіточки -порізані соломкою крабові палички, стебла і листочки вирізаємо з огірка.
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Оселедець маринована: Беремо 1 кг свіжомороженого оселедця хорошої якості. Випатрати, зняти шкіру і нарізати шматочками. Скласти рибку в емальовану каструльку.Заздалегідь приготувати заливочку:3 цибулини нарізати кільцями,10-12 ст. л. води,1ч.л. цукру,1-2 ст. л. солі (без гірки),0,5 ч. л. чорного меленого перцю,1 дес. л. оцту ( не есенції) ,2ст. л. кетчупу,1/2ст. рослинного масла.Все закип'ятити разом з цибулею ,остудити і залити рибку. Прибрати в холодильник. Через добу смачна оселедчик буде готова. Ну дуже смачно!
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі ніжки під сиром: куряча гомілка 8-10 шт.твердий сир 100-150 гр.сметана 100 гр.аджика або кетчуп 2-3 ст. л.сіль за смаком.Апетитні курячі ніжки, запечені під сиром і сметанною заливкою. Сир нарізати скибочками, їх повинно бути стільки, скільки у вас курячих ніжок.Шматочки сиру засунути під шкіру курячої гомілки. Ніжки змастити сумішшю сметани з аджикою (кетчупом) і сіллю. Викласти на деко, запікати в духовці при середній температурі 25-30 хвилин. Курячі ніжки готові.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Гостренькі ватрушки: Тісто:200 мл теплого молока1.5 ч. ложки сухих дріжджів2 ч. ложки цукру1 ч. ложка солі2 ст ложки рослинного масла2.5 склянки борошнаяєчний жовток.Начинка:помідорсолоний огірокварена ковбасаріпчасту цибулючасникзеленьсільперецьяєчний білоктрошки майонезу.Замісити тісто,накрити рушником,дати підійти,приблизно через 40 хвилин опустити. Розділити тісто на кульки,з кожного кульки зробити ватрушку.Укласти на змащене деко,змастити збитим жовтком (жовток додати трохи водички). Викласти начинку,зверху присипати тертим сиром .Через 15 хвилин можна випікати.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Густий вершковий суп з куркою: Курка 1 штЦибуля 2 штПерець духмяний горошок 10 штМасло вершкове 50 гКартопля 3 шт.Вершки 33% 150 млМорква 2 штПетрушка 1 пучокВода 3000 млМука 2 ст. лРіпа 3 штКріп.Курку кладемо у велику каструлю грудкою вниз. Туди ж відправляємо розрізані навпіл 1 цибулину і 1 моркву, стебла петрушки і горошини перцю.Наливаємо 3 літри води, ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я практично до мінімуму і варимо близько години. Готову курку виймаємо з бульйону і охолодити так, щоб її можна було брати руками....
Переглядів: 563
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Апельсинка»: 700 гр сметани 20% жирності300 гр крекеру (з маком, маленький «хрустик»)25 гр желатину (швидкорозчинний)1 пакетик желе (оранжевого кольору)1-2 шт апельсина (для прикраси)1 склянка цукру1 упаковка ванільного цукру. Розвести желатин у 150 мл гарячої води. Залишаємо остигати. Розводимо, згідно інструкції, желе в 300 мл гарячої води. Теж нехай холоне. Крекер ламаємо навпіл. Можна взяти інші крекери (шоколадний, ніжний), тоді дрібно поламати. Ріжемо на дольки помаранч. Викладаємо на дно каструлі апельсин і заливаємо желе. Ставимо охолоджуватися в холодильник. В миску або каструлю вливаємо сметану, насипаємо цукор, ванільний цукор і добре збиваємо. Коли маса...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Тістечка до чаю: Для тіста:1 склянка борошна0,5 склянки молока0,5 склянки води3 яйцящіпка солі1 ч. ложка цукру100 гр вершкового масла.Для крему:50 гр сиру0,5 банки згущеного молока50 гр вершкового масла.Крем збити блендером, прибрати в холодильник, щоб загус. У каструлю налийте молоко з водою + олія + сіль і цукор, поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Коли маса стане однорідною, всипте борошно і швидко заважайте, поки маса не стане відставати від стінок. Зніміть з вогню і остудіть.Потім додавайте по одному яйцю і перемішуйте. Викладіть тісто у вигляді кружечків або...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброд — гриль Капрезе: Хліб 4 шматкаПомідор 1 шт.Моцарела 150 р.Соус песто 4 ст. ложкиПерець за смакомОливкова олія 2 ст. ложки.Викладіть інгредієнти на обсмажений хліб і закрийте другим шматком. Готуйте на грилі до золотистої скоринки і поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону).
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 861-870 871-880 881-890 891-900 901-910 ... 4691-4700 4701-4708