Салат «Квітковий»: 200 г крабових паличок, 50 г рисової локшини, 3 яйця, 1 шт цибулина, 1/2 бан. консервованої кукурудзи, майонез. Для прикраси: 1 свіжий огірок, 2 відварених яйця, червона частина крабових паличок. рисову локшину Відварити і дати охолонути. Яйця збити, посмажити омлет і нарізати соломкою. Крабові палички порізати соломкою, цибулю — дрібними кубиками. Потім усе з'єднати і перемішати, посолити і заправити майонезом. Викласти на блюдо і посипати по краю — тертим жовтком, в центрі — тертим білком. Прикрашаємо салат далі і робимо квіточки: квіточки -порізані соломкою крабові палички, стебла і листочки вирізаємо з огірка.
|