Тістечка до чаю: Для тіста: 1 склянка борошна 0,5 склянки молока 0,5 склянки води 3 яйця щіпка солі 1 ч. ложка цукру 100 гр вершкового масла. Для крему: 50 гр сиру 0,5 банки згущеного молока 50 гр вершкового масла. Крем збити блендером, прибрати в холодильник, щоб загус. У каструлю налийте молоко з водою + олія + сіль і цукор, поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння. Коли маса стане однорідною, всипте борошно і швидко заважайте, поки маса не стане відставати від стінок. Зніміть з вогню і остудіть. Потім додавайте по одному яйцю і перемішуйте. Викладіть тісто у вигляді кружечків або овалів на застелений пергаментом деко і випікайте в нагрітій до 180* духовці до золотистого кольору. Заповніть тістечка кремом, розрізавши їх навпіл. Зверху викладіть залишки крему і посипте тертим шоколадом. Прибрати в холод до застигання крему.
|