Головна » Статті » Рецепти


Омлет з шинкою і сиром: 3 яйця2 ст. л. молокашинка, сир,помідори (або будь-які інші інгредієнти)сіль,перецьвершкове масло.Яйця з молоком збити віночком, посолити, поперчити за смаком. Нарізати інгредієнти для начинки. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, влити 2/3 омлетною маси. Додати начинку. Як тільки омлет злегка підрум'яниться з одного боку, злегка притискаючи, починаємо його згортати в трубочку до середини. Потім пересунути згорнутий омлет в центр сковороди, влити решту масу і довести до готовності (до такої консистенції, щоб можна було продовжити згортати омлет).Таким чином вийде рівна омлет. Готовий омлет розрізати на шматочки і відразу подати.
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Смажені курячі стегенця з хрусткими часниковими чіпсами: 8 курячих бердрышек, без кісток (можна зі шкірою, можна без)солодка іспанська паприка за смаком4 ст. ложки оливкової олії10 зубчиків часнику, тонко порізати125 мл білого сухого винасільдрібно порізана зелень петрушки.Курячі стегенця порізати на маленькі шматочки розміром на один укус. У сковороді розігріти оливкову олію. Обсмажити, постійно помішуючи, до золотистого кольору часник, вийняти його на паперові рушники за допомогою шумівки, зберегти. Додати курячі шматочки, смажити, зрідка помішуючи, хвилин 10 поки м'ясо не буде золотисто-коричневого кольору. Додати вино, зменшити вогонь, гасити хвилин 10 поки всі соки не випаруються і...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка в ароматом маринаді: куряче філе 4шт (або інші частини курки)Маринад:гірчиця 1ст.л.цибуля ріпчаста 1 головкачасник 6 зубчиківбіле сухе вино 1/2 склянкичебрець сушений 1/2 ч. л.сіль, чорний мелений перець.Ріпчасту цибулю і часник дрібно порубати. У мисці змішати всі інгредієнти для маринаду, покласти в маринад курку і обмазати з усіх боків. Прикрити кришкою і прибрати в холодильник на 3-4 години. Розігріти духовку до 180градС. Філе вийняти, струсити залишки маринаду і укласти на деко, застелене листом пергаменту і змащений маслом. Запікати до готовності м'яса (приблизно 20-25минут).
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Бюрек з м'ясом: 500 г готового листкового тіста,рослинна оліяДля начинки:500 г м'якоті телятини,1-2 цибулини,сіль,чорний мелений перець.Для заливки: по 1/2 склянки кефіру і мінеральної води,3 яйця,100 г рослинної олії.Спочатку приготуємо начинку: цибулю нашинкуем дрібними кубиками, спассеруем на рослинній олії до прозорості і остудимо,додамо пропущену через м'ясорубку телятину,солимо і перчимо за смаком, все добре перемішуємо. Тепер готуємо заливку:кефір з'єднати з мінеральною водою і маслом,додати яйця, злегка збити. Тісто тонко розкачати, розрізати на 6-8 частин,на дно змащеної маслом форми викласти один на одного 2-3 пласта тіста,скропити рослинним маслом, зверху викласти частину начинки,...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з мармеладом: 4 склянки борошна200 гр. вершкового масла або маргарину200 гр. сметани1 яйце0,5 ч. л. солі0,5 ч. л. соди, оцет для гасінняМармелад.3 склянки борошна висипати в чашку, покласти розм'якшене масло або маргарин, розбити яйце, додати сіль і сметану, соду погасити оцтом, додати до майбутнього тесту. Все перемішати, почати замішувати тісто. Останній склянку борошна висипати на стіл і в нього викласти тісто, замісити не дуже круте, але еластичне! Скачати тісто в кулю, покласти назад в миску, накрити і прибрати в холодильник. Тим часом розрізати мармелад на 4 частини вздовж щоб вийшли довгі смужки....
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Десерт «Шоколадні пальчики»: 2 склянки цукру1 склянку молока60 г вершкового масла1 ч. л. ванілінудля глазурі шоколад.Розчинити цукор в молоці на повільному вогні. Додати інші інгредієнти і перемішати. Скачати з отриманого тіста ковбаски. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли). Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі. Розтопити шоколад. Залити пальчики шоколадом.
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Венесуельський горіховий торт: Для бісквіта:5 яєць125 г подрібнених волоських горіхів140 гр борошна200 гр цукру120 мл молока1 ст. ложка оливкової олії.Для ганаша:100 гр гіркого шоколаду140 мл вершків жирністю 20-22%банка вареного згущеного молока (400 гр).Білки відділяємо від жовтків. Жовтки збиваємо з маслом і молоком, додаємо борошно і горіхи, перемішуємо до однорідності. Білки збиваємо з цукром в міцну піну. Тепер нам потрібно з'єднати 2 суміші. Кладемо в миску з білками половину тіста і акуратно розмішуємо рухами знизу вгору. Потім додаємо залишки і знову розмішуємо. Форму (21 см) змащуємо маслом і викладаємо в...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Скумбрія, запечена в духовці: скумбрія свіжоморожена 1 шт.ріпчаста цибуля 1 шт.кетчуп 2-3 ст. л.майонез 2-3 ст. л.приправа до риби за смакомсіль і мелений чорний перець за смакомпергаментний папір для випічкилимон для подачі. скумбрію Розморозити, почистити від нутрощів дуже ретельно, прибравши чорну плівочку з усіх боків. Помити під проточною водою. Якщо ви готуєте рибку на святковий стіл, то варто залишити голову, якщо ж для себе, то її можна відрізати. Нарізати рибу на порційні шматочки, посолити і приправити спеціями для риби. Ріпчасту цибулю очистити від шкірки і нарізати кільцями товщиною 3-5 мм. Приготувати соус,...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Ленінградський»: Тісто:Борошно 500грМасло вершкове 280грЦукровий пісок 200грЯйця 2 штСода оцет 1/ч. л. кремМасло вершкове 200грЦукрова пудра 100грМолоко згущене варене 1 банкаКакао 2 ст. ложкиЛікер апельсиновий 2 ст. ложкиОформлення:Джем абрикосовий 350 грГоріхи волоські жменю.Збити масло і цукор, додати яйця і продовжувати збивати до пишноти. Далі додати борошно і гашену соду. Вимісити еластичне тісто, розділити його на три частини і покласти в холодильник на 30 хвилин. Далі крем. Збити всі складові, до гладкого стану. Выкатать квадратні коржі і випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 20...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Повітряний хмиз: Борошно пшеничне 2.5 склянкимолоко 50 грамсметана 70 грамсодаяйця курячі 2 штукиванілін на кінчику ножацукор-пісок 1 столова ложкагорілка 2 столові ложкиоцет, цукрова пудраолія рослинна 300 мл.В ємності збиваємо яйця з цукром і ваніліном, додаємо сметану і горілку і гарненько все перемішуємо. Гасимо оцтом соду і теж додаємо в тісто.В отриману масу поступово додаємо борошно, ретельно перемішуючи всі інгредієнти. Тісто має бути однорідним і не повинно прилипати до рук. Ділимо тісто на рівну кількість частин. Кожну частину тонко розкачуємо і нарізаємо на смужки довжиною 8-10 сантиметрів і завширшки 3...
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 841-850 851-860 861-870 871-880 881-890 ... 4691-4700 4701-4708