Головна » Статті » Рецепти |
Десерт «Шоколадні пальчики»
Десерт «Шоколадні пальчики»: 2 склянки цукру Розчинити цукор в молоці на повільному вогні. Додати інші інгредієнти і перемішати. Скачати з отриманого тіста ковбаски. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли). Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі. Розтопити шоколад. Залити пальчики шоколадом. | |
Просмотров: 618 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |