Головна » Статті » Рецепти

Десерт «Шоколадні пальчики»
Десерт «Шоколадні пальчики»:

2 склянки цукру
1 склянку молока
60 г вершкового масла
1 ч. л. ваніліну
для глазурі шоколад.

Розчинити цукор в молоці на повільному вогні. Додати інші інгредієнти і перемішати. Скачати з отриманого тіста ковбаски. Викласти на лист для запікання і випікати в попередньо розігрітій до 180 С духовці близько 10-15 хвилин (стежити, щоб пальчики не пригоріли). Дістати з духовки і повністю остудити при кімнатній температурі. Розтопити шоколад. Залити пальчики шоколадом.

Просмотров: 401
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Ажурні млинці
Домашній хліб з курагою
Тортик "На графських руїнах"
Млинці з бананом
Домашні цукерки з інжиром
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: