Омлет з шинкою і сиром: 3 яйця 2 ст. л. молока шинка, сир,помідори (або будь-які інші інгредієнти) сіль,перець вершкове масло. Яйця з молоком збити віночком, посолити, поперчити за смаком. Нарізати інгредієнти для начинки. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, влити 2/3 омлетною маси. Додати начинку. Як тільки омлет злегка підрум'яниться з одного боку, злегка притискаючи, починаємо його згортати в трубочку до середини. Потім пересунути згорнутий омлет в центр сковороди, влити решту масу і довести до готовності (до такої консистенції, щоб можна було продовжити згортати омлет).Таким чином вийде рівна омлет. Готовий омлет розрізати на шматочки і відразу подати.
|