Головна » Статті » Рецепти

Торт «Ленінградський»
Торт «Ленінградський»:

Тісто:
Борошно 500гр
Масло вершкове 280гр
Цукровий пісок 200гр
Яйця 2 шт
Сода оцет 1/ч. л. крем
Масло вершкове 200гр
Цукрова пудра 100гр
Молоко згущене варене 1 банка
Какао 2 ст. ложки
Лікер апельсиновий 2 ст. ложки
Оформлення:
Джем абрикосовий 350 гр
Горіхи волоські жменю.

Збити масло і цукор, додати яйця і продовжувати збивати до пишноти. Далі додати борошно і гашену соду. Вимісити еластичне тісто, розділити його на три частини і покласти в холодильник на 30 хвилин. Далі крем. Збити всі складові, до гладкого стану. Выкатать квадратні коржі і випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 20 хвилин. Краї підрівняти і з обрізків зробити крихту. На кожен корж намазати тонким шаром джем і крем. Після складання торта обмазати весь торт кремом, боки посипати крихтою, верх посипати подрібненими волоськими горіхами. Верхній корж краще не мазати джемом. Дати торту настоятися.

Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: посипати, торт

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Французькі булочки
Грибний "біфштекс"
Рис з імбиром
Кекс з лимоном і маком
Десерт-морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: