Головна » Статті » Рецепти

Венесуельський горіховий торт
Венесуельський горіховий торт:

Для бісквіта:
5 яєць
125 г подрібнених волоських горіхів
140 гр борошна
200 гр цукру
120 мл молока
1 ст. ложка оливкової олії.
Для ганаша:
100 гр гіркого шоколаду
140 мл вершків жирністю 20-22%
банка вареного згущеного молока (400 гр).

Білки відділяємо від жовтків. Жовтки збиваємо з маслом і молоком, додаємо борошно і горіхи, перемішуємо до однорідності. Білки збиваємо з цукром в міцну піну. Тепер нам потрібно з'єднати 2 суміші. Кладемо в миску з білками половину тіста і акуратно розмішуємо рухами знизу вгору. Потім додаємо залишки і знову розмішуємо. Форму (21 см) змащуємо маслом і викладаємо в неї тісто. Випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 1 години. Даємо охолонути 10 хвилин у відкритій духовці, перекладаємо на решітку і повністю охолодити. Корж розрізаємо вздовж на 2 частини. Одну кладемо на блюдо і змащуємо шаром вареного згущеного молока. Накриваємо другою половиною.
Готуємо ганаш. Вершки доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Шоколад ламаємо на маленькі шматочки, кладемо в вершки і розмішуємо, поки шоколад не розтане. Поливаємо торт ганашем. Зверху можна посипати нарізаними горіхами. Даємо торту постояти 4 години в холодильнику.

Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: розмішуємо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Екзотична яловичина
Торт "Ласун"
Яблучний пиріг з штрейзеля
Холодець з курки
Швидкі пиріжки на кефірі
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: