Бюрек з м'ясом: 500 г готового листкового тіста, рослинна олія Для начинки: 500 г м'якоті телятини, 1-2 цибулини, сіль, чорний мелений перець. Для заливки: по 1/2 склянки кефіру і мінеральної води, 3 яйця, 100 г рослинної олії. Спочатку приготуємо начинку: цибулю нашинкуем дрібними кубиками, спассеруем на рослинній олії до прозорості і остудимо,додамо пропущену через м'ясорубку телятину,солимо і перчимо за смаком, все добре перемішуємо. Тепер готуємо заливку:кефір з'єднати з мінеральною водою і маслом,додати яйця, злегка збити. Тісто тонко розкачати, розрізати на 6-8 частин,на дно змащеної маслом форми викласти один на одного 2-3 пласта тіста,скропити рослинним маслом, зверху викласти частину начинки, накрити шаром тесту, побризкати олією, викласти ще частину начинки. Подібним чином викладаємо у форму все тісто і начинку, нарізаємо бюрек порційними шматками і заливаємо заливкою. Відправляємо в духовку нагріту до 200°С 35-40 хвилин.
|