Головна » Статті » Рецепти

Бюрек з м'ясом
Бюрек з м'ясом:

500 г готового листкового тіста,
рослинна олія
Для начинки:
500 г м'якоті телятини,
1-2 цибулини,
сіль,
чорний мелений перець.
Для заливки:
по 1/2 склянки кефіру і мінеральної води,
3 яйця,
100 г рослинної олії.

Спочатку приготуємо начинку: цибулю нашинкуем дрібними кубиками, спассеруем на рослинній олії до прозорості і остудимо,додамо пропущену через м'ясорубку телятину,солимо і перчимо за смаком, все добре перемішуємо. Тепер готуємо заливку:кефір з'єднати з мінеральною водою і маслом,додати яйця, злегка збити. Тісто тонко розкачати, розрізати на 6-8 частин,на дно змащеної маслом форми викласти один на одного 2-3 пласта тіста,скропити рослинним маслом, зверху викласти частину начинки, накрити шаром тесту, побризкати олією, викласти ще частину начинки. Подібним чином викладаємо у форму все тісто і начинку, нарізаємо бюрек порційними шматками і заливаємо заливкою. Відправляємо в духовку нагріту до 200°С 35-40 хвилин.

Просмотров: 465
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, бюрек

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Млинці з бананом
Цукерки "Вершкові тягучки"
Пиріжки з капустою пісні
Готуємо "Рибник"
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: