Головна » Статті » Рецепти

Курка в ароматом маринаді
Курка в ароматом маринаді:

куряче філе 4шт (або інші частини курки)
Маринад:
гірчиця 1ст.л.
цибуля ріпчаста 1 головка
часник 6 зубчиків
біле сухе вино 1/2 склянки
чебрець сушений 1/2 ч. л.
сіль, чорний мелений перець.

Ріпчасту цибулю і часник дрібно порубати. У мисці змішати всі інгредієнти для маринаду, покласти в маринад курку і обмазати з усіх боків. Прикрити кришкою і прибрати в холодильник на 3-4 години. Розігріти духовку до 180градС. Філе вийняти, струсити залишки маринаду і укласти на деко, застелене листом пергаменту і змащений маслом. Запікати до готовності м'яса (приблизно 20-25минут).

Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, курка

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Смородиновий пиріг
Солодкі профітролі
Сирний пиріг з какао і вишнею
Кекс "селянські"
Торт "Мурашник"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: