Головна » Статті » Рецепти

Бутерброд — гриль Капрезе
Бутерброд — гриль Капрезе:

Хліб 4 шматка
Помідор 1 шт.
Моцарела 150 р.
Соус песто 4 ст. ложки
Перець за смаком
Оливкова олія 2 ст. ложки.

Викладіть інгредієнти на обсмажений хліб і закрийте другим шматком. Готуйте на грилі до золотистої скоринки і поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону).

Просмотров: 606
Категория: Рецепти |
| Теги: бутерброд, хліб

Рекомендовані рецепти:

Сирні пиріжки з грибами
Буженина, приготована в рукаві
Макові коржики
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Яєчний пунш (рецепт)
Полуничний соус (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: