Головна » Статті » Рецепти

«М'ясо по-тайськи»
«М'ясо по-тайськи»:

м'ясо
перчик солодкий
молоко
каррі
соус соєвий
сіль за смаком
олія для смаження.

Мяско тоненько ріжемо. Перчик ріжемо хто як любить. Розжарюємо сковородочку або казанчик, наливаємо маслечка і закладаємо мяско. Злегка обсмажуємо, потім тушкуємо у власному соку. Як рідина випарується, заливаємо молочко і ставимо на повільний газ. Тушкуємо поки молочко не випарується. Після того закладаємо перчик і тушкуємо. Як перчик протушкується, кидаємо каррі, соєвого соусу і солі. Ще тушкуємо деякий час. Для гарніру найбільш підходить рис.

Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, тушкуємо

Рекомендовані рецепти:

Кростои
Риба в кунжутною скоринці
Запечена з картоплею свиняча рулька
Несолодкі гарбузове мафіни
Салат з квасолі і курки
Фарширований лук
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: