Головна » Статті » Рецепти

Густий вершковий суп з куркою
Густий вершковий суп з куркою:

Курка 1 шт
Цибуля 2 шт
Перець духмяний горошок 10 шт
Масло вершкове 50 г
Картопля 3 шт.
Вершки 33% 150 мл
Морква 2 шт
Петрушка 1 пучок
Вода 3000 мл
Мука 2 ст. л
Ріпа 3 шт
Кріп.

Курку кладемо у велику каструлю грудкою вниз. Туди ж відправляємо розрізані навпіл 1 цибулину і 1 моркву, стебла петрушки і горошини перцю.
Наливаємо 3 літри води, ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо полум'я практично до мінімуму і варимо близько години. Готову курку виймаємо з бульйону і охолодити так, щоб її можна було брати руками. Бульйон проціджуємо, переливаємо в каструлю поменше і знову ставимо на вогонь. Кип'ятимо близько 10-15 хвилин для більшої глибини смаку. Моркву і цибулю нарізаємо кубиками. Картоплю і цибулю нарізаємо на кубики із стороною близько 1-1,5 см.
У великій каструлі розтоплюємо вершкове масло. Смажимо цибулю та моркву близько 5 хвилин, поки цибуля не стане напівпрозорим. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще 1 хвилину. Вливаємо в каструлю гарячий бульйон, додаємо цибулю і картоплю. Варимо близько 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. З остиглої курки знімаємо м'ясо, кістки і шкіру викидаємо. Коли овочі зваряться, кладемо в суп розібрану на шматочки курятину і вливаємо вершки. Прогріваємо пару хвилин. Розливаємо суп по тарілках і посипаємо рубаним кропом.

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, близько

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з сухофруктами
Медовий пиріг на швидку руку
Оладки з чорницею
Курча, запечений в сирі
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Парова буженина
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: