Головна » Статті » Рецепти

Гостренькі ватрушки
Гостренькі ватрушки:

Тісто:
200 мл теплого молока
1.5 ч. ложки сухих дріжджів
2 ч. ложки цукру
1 ч. ложка солі
2 ст ложки рослинного масла
2.5 склянки борошна
яєчний жовток.
Начинка:
помідор
солоний огірок
варена ковбаса
ріпчасту цибулю
часник
зелень
сіль
перець
яєчний білок
трошки майонезу.

Замісити тісто,накрити рушником,дати підійти,приблизно через 40 хвилин опустити. Розділити тісто на кульки,з кожного кульки зробити ватрушку.
Укласти на змащене деко,змастити збитим жовтком (жовток додати трохи водички). Викласти начинку,зверху присипати тертим сиром .Через 15 хвилин можна випікати.

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, кульки

Рекомендовані рецепти:

Сирно-овочева паста
Смачні сирники
Фісташковий пиріг
Вершково-медові цукерки
Швидкі пиріжки на кефірі
Рулет з мовою і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: