Головна » Статті » Рецепти

Цукати з цитрусових
Цукати з цитрусових:

Скоринки від цитрусових 2 апельсинових, 2 лимонних і 2 грейпфрутовых (або 6 одного виду)
Цукор 2 склянки (плюс трохи для того, щоб обваляти цукати)
Сіль 2 ч. л.
Лимонна кислота трохи
Вода.

Шкірку промиваємо і не нарізану кидаємо у воду (2 л). Доводимо до кипіння і кип'ятимо 10 хвилин. Воду зливаємо і заливаємо скоринки знову холодною водою. Доводимо до кипіння і додаємо 1 чайну ложку солі. Кип'ятимо 10 хвилин – зливаємо. Знову заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і знову додаємо ч. л. солі. Злив воду в третій раз, нарізаємо скоринки соломкою, заливаємо порізані скоринки холодною водою, додаємо 2 склянки цукру і кип'ятимо. Скоринки повинні кип'ятитися в сиропі до тих пір, поки він майже не зникне. Для цього слід помішувати скоринки і тримати вариво на слабкому вогні. Під кінець додаємо трошки лимонної кислоти. Через 2 хвилини знімаємо. Виймаємо цукати шумівкою. Обвалюємо в цукрі на пергаментним папері і даємо охолонути і висохнути.

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: заливаємо, скоринки

Рекомендовані рецепти:

Бісквітний торт на день народження
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Фруктові цукерки
Листкові трубочки
Полуничний пиріг
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: