Головна » Статті » Рецепти


Салат листковий «Прага»: куркасолоні огіркицибуля ріпчастаяйцеморквузелений горошокчорносливмайонез.1 шар — відварне дрібно нарізане м'ясо птиці, 2 шар — солоні огірки, натерті на крупній тертці, 3 шар — дрібно нарізану цибулю, 4 шар — зварені круто яйце, натерте на крупній тертці, 5 шар — натерта на крупній тертці моркву, 6 шар — консервований зелений горошок, 7 шар — варений чорнослив без кісточок, 8 шар — майонез. Прикрасити...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Шашлик з печінки: 500 г курячої печінки100 г майонезу1 ст. л. гірчиці2 зубки часнику1 цибулина1 шт. солодкого перцющіпка солімелений червоний і чорний перецьприправи за смаком.Печінку порізати навпіл, перекласти в миску, додати перець і цибулю порізані квадратиками середніми за величиною, додати майонез, гірчицю, сіль, перець, приправи, часник через прес, все добре перемішати ложкою, прибрати в холодильник на 1-2 години. Потім нанизати печінка на шпажки, чергуючи зі шматочками перцю і цибулі, нанизувати щільно, але не дуже, а так щоб печінка не зіскочила при перевертанні. У сковороді розігріти трохи рослинного масла, обсмажити шашлик на...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з маринованими опеньками: 1 банку маринованих опеньківпучок зеленого цибулі300 г шинки3 шт. відвареної картоплі3 яйцямайонез.Взяти глибоку мисочку і укласти шарами:1 шар – мариновані грибочки;2 шар – зелений лук;3 шар – нарізані кубиками шинка;4 шар – нарізаний кубиками картопля;5 шар – дрібно посічені варені яйця.Всі верстви промазати майонезом, покласти миску в холодильник перед подачею перевернути на іншу тарілку.
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Ковбасні «Трояндочки»: тісто листкове бездріжджовековбаса варенаяйцяТісто розморожуємо,трохи розкачуємо. Ріжемо на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько ріжемо і викладаємо половинки кругляшків ковбаски. Кінчики тесту загорнути вниз трояндочки. Нижній край тіста трохи завертываем під низ трояндочки, формуючи «бутончик». При бажанні тісто з боків можна змастити збовтаним яйцем або жовтком. Стежити, щоб мастило не потрапляла на краю тесту, оскільки це буде перешкоджати розшарування тіста при випічці. Викладаємо «трояндочки» на застелене папером деко і ставимо в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С.
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Фріттата з моркви: Оливкова олія – 2 ч. л.Моркву – в тертому вигляді півсклянкиПастернак — в тертому вигляді півсклянкиЗелена цибуля – 3-4 стрілки дрібно нарізаніЯйця – 3 шт.Сир – півчашки в натертому виглядіПетрушка – 2 ст. л. дрібно нарізаному виглядіБорошно – 1 ст. л.Сіль.Змішайте в скляній або керамічній мисочці: натерту моркву, пастернак і нарізану цибулю. Залийте суміш двома чайними ложками оливкової олії і 2-3ма ст. л. води. Поставте овочеву основу фріттати мікрохвильовку на 3-5 хвилин при 600Вт. Овочі повинні стати м'якими. Потім овочеву суміш виймаємо і злегка охолоджуємо.Поки остигають овочі,...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

СУП З ЛОСОСЕМ І ЦИБУЛЕЮ: 1 ст. ложка оливкової олії,1 велика дрібно порізана цибулина,3 великих пера цибулі-порею,1 дрібно порізана картоплина,2 склянки рибного бульйону,0,7 л води,1 лавровий лист,300г філе лосося без шкіри, порізаного на 1 см кубики,5 ст. ложок подвійних вершків,сіль, перець, лимонний сік (за бажанням),порізаний кервель або петрушка для прикраси.Розігріти масло в каструлі з товстим дном. Додати цибулю і цибулю-порей і обсмажувати близько 3 хв. Додати картоплю, бульйон, воду і лавровий лист із великою щіпкою солі. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити суп і варити близько 25 хв,...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброд з шоколадною пастою і бананами: Цукор — 700 гКакао — 6 столових ложокБорошно — 6 столових ложокКави (розчинна) — 1 чайна ложкаМолоко — 1 лВершкове масло — 200 г>Шоколадна паста:Цукор, какао, борошно, кава змішати і поступово, помішуючи, влити молоко. Потім поставити на вогонь, нагріти, додати вершкове масло. Довести до кипіння, не перестаючи заважати. Варити 3-5 хвилин. У масу можна додати ванілін, горішки. Зверху на тости можна додати фрукти: банан, апельсин, полуницю…
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуємо ківі в шоколадній глазурі: КівіШоколадна паста:Цукор — 700 гКакао — 6 столових ложокБорошно — 6 столових ложокКави (розчинна) — 1 чайна ложкаМолоко — 1 лВершкове масло — 200 г>Цукор, какао, борошно, кава змішати і поступово, помішуючи, влити молоко. Потім поставити на вогонь, нагріти, додати вершкове масло. Довести до кипіння, не перестаючи заважати. Варити 3-5 хвилин. У масу можна додати ванілін, горішки. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 — 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло...
Переглядів: 535
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка по-італійськи: 450 г курячих грудок, порізаних шматочками1 чашка порізаної цибулі4 зубчики часнику, подрібнити2 чашки томатів консервованих шматочками1 ч. ложка орегано1 ч. ложка базиліка2 чашки томатного пюре. Поріжте філе кубиками і викладіть на деко, политий невеликою кількістю оливкової олії. Поставте деко в духовку. Готуй грудки приблизно півгодини, потім додай цибулю і часник. Готуй ще 15 хвилин. Потім додай шматочки томатів, орегано і базилік. Полів грудки томатною пастою і поверни деко в духовку. Готуй грудки ще 30 хвилин. Подавайте з гарніром з овочів або картоплею.
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з телятини з маринованими грибами: Телятина відварна 300 рГриби мариновані-100 гнизькокалорійний Майонез 100 гЯйця 2 шт.Огірок солоний 100 гЗелень петрушки 10 гГірчиця 5 рСіль за смаком.Перець за смаком.Варене м'ясо нарізають дрібними шматочками. Яйця відварюють круто, охолоджують, очищають від шкаралупи і подрібнюють. Огірки і гриби нарізають соломкою. Підготовлені інгредієнти з'єднують, солять, перчать, заправляють майонезом, змішаним з гірчицею. Перед подачею на стіл, салат прикрашають зеленню петрушки.
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 891-900 901-910 911-920 921-930 931-940 ... 4691-4700 4701-4708