СУП З ЛОСОСЕМ І ЦИБУЛЕЮ: 1 ст. ложка оливкової олії,1 велика дрібно порізана цибулина,3 великих пера цибулі-порею,1 дрібно порізана картоплина,2 склянки рибного бульйону,0,7 л води,1 лавровий лист,300г філе лосося без шкіри, порізаного на 1 см кубики,5 ст. ложок подвійних вершків,сіль, перець, лимонний сік (за бажанням),порізаний кервель або петрушка для прикраси.Розігріти масло в каструлі з товстим дном. Додати цибулю і цибулю-порей і обсмажувати близько 3 хв. Додати картоплю, бульйон, воду і лавровий лист із великою щіпкою солі. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити суп і варити близько 25 хв,...