Головна » Статті » Рецепти

Фріттата з моркви
Фріттата з моркви:

Оливкова олія – 2 ч. л.
Моркву – в тертому вигляді півсклянки
Пастернак — в тертому вигляді півсклянки
Зелена цибуля – 3-4 стрілки дрібно нарізані
Яйця – 3 шт.
Сир – півчашки в натертому вигляді
Петрушка – 2 ст. л. дрібно нарізаному вигляді
Борошно – 1 ст. л.
Сіль.

Змішайте в скляній або керамічній мисочці: натерту моркву, пастернак і нарізану цибулю. Залийте суміш двома чайними ложками оливкової олії і 2-3ма ст. л. води. Поставте овочеву основу фріттати мікрохвильовку на 3-5 хвилин при 600Вт. Овочі повинні стати м'якими. Потім овочеву суміш виймаємо і злегка охолоджуємо.
Поки остигають овочі, змішуємо яйця, тертий сир і нарізану петрушку. Солимо і перемішуємо. Додаємо овочеву суміш і знову перемішуємо. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо квадратну (так прийнято, що фріттата повинна бути квадратної форми) форму для випікання оливковою олією, виливаємо наше тісто і запікаємо 10-15 хвилин.

Просмотров: 357
Категория: Рецепти |
| Теги: фріттата

Рекомендовані рецепти:

Булочки з корицею
Печінка, приготована з овочами
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Закритий лимонний пиріг
Дачний овочевий салат
Шашлички з індички з беконом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: