Головна » Статті » Рецепти

Ковбасні «Трояндочки»
Ковбасні «Трояндочки»:

тісто листкове бездріжджове
ковбаса варена
яйця

Тісто розморожуємо,трохи розкачуємо. Ріжемо на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько ріжемо і викладаємо половинки кругляшків ковбаски. Кінчики тесту загорнути вниз трояндочки. Нижній край тіста трохи завертываем під низ трояндочки, формуючи «бутончик». При бажанні тісто з боків можна змастити збовтаним яйцем або жовтком. Стежити, щоб мастило не потрапляла на краю тесту, оскільки це буде перешкоджати розшарування тіста при випічці. Викладаємо «трояндочки» на застелене папером деко і ставимо в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С.

Просмотров: 342
Категория: Рецепти |
| Теги: «трояндочки», викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Рулет "Курятина в желе"
Мафіни з чорницею
Баклажани по-італійськи
Французькі булочки
Омлет з щавлем і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: