Смачний салатик на кожен день. Основні компоненти - молода картопля й курка, а овочі можна додавати виходячи з власних уподобань і наявності в холодильнику. Інгредієнти: 300 грам відвареного молодого картоплі, одне куряче філе, два свіжих огірка, пучок зеленого цибулі, листя зеленого салату, петрушка або кріп, сіль і чорний мелений перець за смаком. Для заправки - будь-яке рослинне масло і бальзамічний оцет (оцет за бажанням). Пропорції - на 3 ст. ложки олії, додати 1 ч. ложку оцту.
філе Ріжемо на невеликі шматочки, приправляємо сіллю і перцем, обсмажуємо в рослинному маслі до готовності. Сильно смажити не потрібно. При бажанні можна зробити дієтичний варіант салату - філе відварити і нарізати шматочками. Огірок ріжемо брусочками або кружальцями, відварна картопля - часточками (не дуже дрібно), ріжемо зелений лук і зелень. Цибулю можна нарізати по діагоналі і сильно не дрібнити - буде як в китайських салатах. Все складаємо в салатник, заправляємо рослинною олією і оцтом. Салат можна відразу ж подавати до столу. Приємного апетиту!