Готуємо ківі в шоколадній глазурі: Ківі
Шоколадна паста: Цукор — 700 г Какао — 6 столових ложок Борошно — 6 столових ложок Кави (розчинна) — 1 чайна ложка Молоко — 1 л Вершкове масло — 200 г> Цукор, какао, борошно, кава змішати і поступово, помішуючи, влити молоко. Потім поставити на вогонь, нагріти, додати вершкове масло. Довести до кипіння, не перестаючи заважати. Варити 3-5 хвилин. У масу можна додати ванілін, горішки. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 — 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання. Насолоджуємося десертом!
|