Головна » Статті » Рецепти

Готуємо ківі в шоколадній глазурі
Готуємо ківі в шоколадній глазурі:

Ківі

Шоколадна паста:

Цукор — 700 г
Какао — 6 столових ложок
Борошно — 6 столових ложок
Кави (розчинна) — 1 чайна ложка
Молоко — 1 л
Вершкове масло — 200 г>

Цукор, какао, борошно, кава змішати і поступово, помішуючи, влити молоко. Потім поставити на вогонь, нагріти, додати вершкове масло. Довести до кипіння, не перестаючи заважати. Варити 3-5 хвилин. У масу можна додати ванілін, горішки. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 — 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання. Насолоджуємося десертом!

Просмотров: 370
Категория: Рецепти |
| Теги: ківі

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Фризийский цукровий хліб
Бутерброди "сонечка"
М'яке гарбузове печиво
Торт "Ласун"
Смажена картопля з часниковими стрілками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: