Головна » Статті » Рецепти


Панкейкі — це американські млинці: 140 г борошна200 мл молока1 яйце1 ч. л розпушувача1/6 ч. л соди(на кінчику ножа)40 г слив.маслацукор залежить від ваших уподобань,30 г щіпка солі.Готують їх на молоці і смажать на сухій сковородіДля початку змішаємо муку,цукор,розпушувач,соду і сіль. Яйце збити,приблизно 3 хвилини,щоб утворилася піна. Додати молоко і перемішати. Додати сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто, перемішати. Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку....
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Солодкість «Чурчхела»: 1 Літр виноградного соку100 грам волоських горіхів (арахісу, горіхів, родзинок)100 грам борошна кукурудз50 грам цукрового піскуза бажанням прянощі (мелені кориця, кардамон, мускатний горіх, гвоздика, аніс і тощо).В сік додаємо цукор, прянощі і борошно, варимо на слабкому вогні до потрібної густоти. Суміш повинна стати дуже в'язкою. Після того як виноградна маса буде готова, беремо щільну нитку, нанизуємо на неї горіхи і занурюємо її в сироп. Тримаємо кілька хвилин, потім витягуємо і чекаємо, поки сік підсохне. Потім знову занурюємо в сік і повторюємо процедуру, поки шар навколо горіхів не досягне товщини 1-1,5 сантиметра. Тепер підвішуємо...
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидкий кекс на кефірі: 2 яйця3/4 склянки цукру125 гр розтопленого маргарину1 склянка кефірущіпка солі1/2 ч. л. соди (гасимо)ванілін або цедра лимона, родзинки, цукати, горіхи і т. д.борошно.
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля по-корейськи з часником і перцем: 3-4 картоплиникілька зубчиків часникукоріандрсоєвий соусчорний і червоний мелені перці.Картоплю нарізаємо довгою тонкою соломкою перерізом 2х2 мм. Це можна зробити ножем, але зручніше скористатися спеціальною теркою. Нарізану картоплю ретельно промиваємо в кілька разів змінюваній холодній воді до повного змивання крохмалю (при останньому промиванні вода повинна залишитися чистою). Велика кількість води підсолюємо, подкисляем оцтом (кількість оцту за смаком, але в будь-якому випадку кисловатость води повинна чітко відчуватися) і на сильному вогні доводимо до бурхливого кипіння. Не зменшуючи вогонь, закладаємо промитий картоплю і витримуємо рівно 1 хвилину (при цьому вода навряд чи...
Переглядів: 562
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Мана»: 1 шт. солоної оселедця1 цибулина3 шт. вареної картоплі1 шт. вареної моркви50 гр. твердого сиру1 шт. вареної буряків4 зубчики часникумайонеззелень для прикраси.Оселедець почистити, порізати дрібними кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Картоплю потерти на крупній тертці, змішати з майонезом. Буряк потерти на тертці, вичавити часник, змішати з майонезом. 4. Моркву і сир нарізати кубиками і змішати з майонезом.Викладати шарами:1 – картопля;2 – лук;3 – оселедець;4 – буряк з часником;5 – морква з сиром.
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з консервованої горбуші з грибами: банка горбуші (200 гр)3 яйця2 головки цибулі2 моркви1 стакан консервованих грибівмайонезрослинна олія6 зубчиків часнику.Викладаємо салат шарами:1. горбуша консервована (розім'ята виделкою або ложкою).2. Цибуля обсмажити на рослинному маслі).3. Гриби4. Варені білки яєць (натерти на крупній тертці, змішати з зубчиками часнику).5. Морква (обсмажити на рослинному маслі).Кожен шар просочити майонезом. Верхній шар прикрасити жовтками.
Переглядів: 560
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Пеньок»: Картопля варена 2 бульби,морква варена 2 — 3 шт.,яйця 3 шт.,гриби мариновані (опеньки),шинка 200 — 300 гр.,майонез,зелень (кріп, петрушка).для приготування млинців:Борошно 1 склянку,молоко 250 мл,яйця 2 шт.,паприка 1 — 2 ч. ложки,середня цибулина 1 шт.,зелень (петрушка) за смаком,сіль.для приготування оформлення:Сир плавлений м'який,яйця 2 шт.,мариновані опеньки,зелень (кріп, петрушка).Для початку випікаємо млинці:З яйця, молока і борошна замішуємо млинцеве тісто. Додаємо в нього паприку, дрібно порізані зелень (за смаком, на фото вона не додавалася) і цибулю. Випікаємо. Промасливаем кожен млинець. З отриманого...
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат браслет: буряк 2 штцибуля ріпчаста 1 шткартопля 3 шт.морква 2 шткопчений або варений окіст курки 200 гр,гранат-1-2 штволоські горіхимайонезсіль.Буряк, морква, картопля відварити. Відварені овочі потерти на крупній тертці в окремі миски. Куряче філе порізати соломкою або кубиками. Викласти шарами:1-й шар: картопля трохи солі, змастити майонезом2-й шар: морква трохи солі , майонез3-й шар: волоські горіхи4-й шар: окіст курки , майонез5-й шар: цибуля(можна смажений)6-й шар: буряк , майонез7-й шар: гранат.
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний торт з морквою по-корейськи: Філе куряче 300 гЦибуля ріпчаста 1 штукМолоко 0,5 склянкиЯйце 2 штукБорошно 1 склянкуОлія рослинна 3 стіл.ложкиМорква (по-корейськи) 300 гСир твердий 100 гСпеції, сіль, запашний перець за смаком.Куряче м'ясо перемолоти з цибулею на блендері. До отриманого фаршу додати молоко, яйця, сіль, перець. Додати борошно, добре перемішати. Розігріти масло і на середньому вогні смажимо м'ясні млинці.Викладаємо тісто ложкою, швидко розрівнюємо. Смажимо з двох сторін.Перевертати і знімати блін кулінарної лопаткою. Виходить 4 млинчика На млинець викладаємо моркву по-корейськи, зверху млинець і т. д., трохи притискаючи. Останній млинець присипати тертим...
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Буряк по-корейськи: 1 кг. червоного буряка0,5 ч. л. червоного меленого перцю0,5 ч. л. чорного меленого перцю6 зуб. часнику3 — 4 ст. л. оцту (за смаком)1 ч. л. коріандру3 ст. л. рослинного масла1 ст. л. цукрового піскусіль не більше 1 ст. л.Буряк промити проточною водою, покласти в каструлю, залити водою і варити 15 хвилин з моменту закипання. Прибрати з вогню, залити холодною водою до повного охолодження. Очистити і натерти на корейській тертці. Полити оцтом, посипати сіллю і цукровим піском, перемішати і дати постояти. На сковороду налити олію і всі спеції, прогріти протягом...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 901-910 911-920 921-930 931-940 941-950 ... 4691-4700 4701-4708