Салат «Пеньок»: Картопля варена 2 бульби,морква варена 2 — 3 шт.,яйця 3 шт.,гриби мариновані (опеньки),шинка 200 — 300 гр.,майонез,зелень (кріп, петрушка).для приготування млинців:Борошно 1 склянку,молоко 250 мл,яйця 2 шт.,паприка 1 — 2 ч. ложки,середня цибулина 1 шт.,зелень (петрушка) за смаком,сіль.для приготування оформлення:Сир плавлений м'який,яйця 2 шт.,мариновані опеньки,зелень (кріп, петрушка).Для початку випікаємо млинці:З яйця, молока і борошна замішуємо млинцеве тісто. Додаємо в нього паприку, дрібно порізані зелень (за смаком, на фото вона не додавалася) і цибулю. Випікаємо. Промасливаем кожен млинець. З отриманого...