Панкейкі — це американські млинці: 140 г борошна 200 мл молока 1 яйце 1 ч. л розпушувача 1/6 ч. л соди(на кінчику ножа) 40 г слив.масла цукор залежить від ваших уподобань, 30 г щіпка солі. Готують їх на молоці і смажать на сухій сковороді Для початку змішаємо муку,цукор,розпушувач,соду і сіль. Яйце збити,приблизно 3 хвилини,щоб утворилася піна. Додати молоко і перемішати. Додати сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто, перемішати. Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
|