Головна » Статті » Рецепти

Панкейкі — це американські млинці
Панкейкі — це американські млинці:

140 г борошна
200 мл молока
1 яйце
1 ч. л розпушувача
1/6 ч. л соди(на кінчику ножа)
40 г слив.масла
цукор залежить від ваших уподобань,
30 г щіпка солі.

Готують їх на молоці і смажать на сухій сковороді
Для початку змішаємо муку,цукор,розпушувач,соду і сіль. Яйце збити,приблизно 3 хвилини,щоб утворилася піна. Додати молоко і перемішати. Додати сухі інгредієнти і акуратно перемішати. Масло розтопити і влити в тісто, перемішати. Виливати невеликі порції тіста на сковороду.(якщо млинець не пристають то змащувати маслом не треба,якщо пристають злегка змастити олією.)Піч кожен панкейкі приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.

Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, панкейкі

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Заливний пиріг з грибами
Теплий салат з пасти з креветками
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: