М'ясний торт з морквою по-корейськи: Філе куряче 300 г Цибуля ріпчаста 1 штук Молоко 0,5 склянки Яйце 2 штук Борошно 1 склянку Олія рослинна 3 стіл.ложки Морква (по-корейськи) 300 г Сир твердий 100 г Спеції, сіль, запашний перець за смаком. Куряче м'ясо перемолоти з цибулею на блендері. До отриманого фаршу додати молоко, яйця, сіль, перець. Додати борошно, добре перемішати. Розігріти масло і на середньому вогні смажимо м'ясні млинці.Викладаємо тісто ложкою, швидко розрівнюємо. Смажимо з двох сторін.Перевертати і знімати блін кулінарної лопаткою. Виходить 4 млинчика На млинець викладаємо моркву по-корейськи, зверху млинець і т. д., трохи притискаючи. Останній млинець присипати тертим сиром. Прикрасити за бажанням.
|