Головна » Статті » Рецепти

М'ясний торт з морквою по-корейськи
М'ясний торт з морквою по-корейськи:

Філе куряче 300 г
Цибуля ріпчаста 1 штук
Молоко 0,5 склянки
Яйце 2 штук
Борошно 1 склянку
Олія рослинна 3 стіл.ложки
Морква (по-корейськи) 300 г
Сир твердий 100 г
Спеції, сіль, запашний перець за смаком.

Куряче м'ясо перемолоти з цибулею на блендері. До отриманого фаршу додати молоко, яйця, сіль, перець. Додати борошно, добре перемішати. Розігріти масло і на середньому вогні смажимо м'ясні млинці.Викладаємо тісто ложкою, швидко розрівнюємо. Смажимо з двох сторін.Перевертати і знімати блін кулінарної лопаткою. Виходить 4 млинчика На млинець викладаємо моркву по-корейськи, зверху млинець і т. д., трохи притискаючи. Останній млинець присипати тертим сиром. Прикрасити за бажанням.

Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: по-корейськи, млинець

Рекомендовані рецепти:

Пісочний пиріг
Манні млинці
Овочевий суп-пюре з каррі
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Салат з квасолі і курки
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: