Головна » Статті » Рецепти

Солодкість «Чурчхела»
Солодкість «Чурчхела»:

1 Літр виноградного соку
100 грам волоських горіхів (арахісу, горіхів, родзинок)
100 грам борошна кукурудз
50 грам цукрового піску
за бажанням прянощі (мелені кориця, кардамон, мускатний горіх, гвоздика, аніс і тощо).

В сік додаємо цукор, прянощі і борошно, варимо на слабкому вогні до потрібної густоти. Суміш повинна стати дуже в'язкою. Після того як виноградна маса буде готова, беремо щільну нитку, нанизуємо на неї горіхи і занурюємо її в сироп. Тримаємо кілька хвилин, потім витягуємо і чекаємо, поки сік підсохне. Потім знову занурюємо в сік і повторюємо процедуру, поки шар навколо горіхів не досягне товщини 1-1,5 сантиметра. Тепер підвішуємо чурчхелу і залишаємо підсихати (бажано на сонячному світлі), поки оболонка не стане твердою. Після 2-3 місяців чурчхела придбає свій неповторний приголомшливий смак. Якщо вытерпите, можна дочекатися цього моменту.)

Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, поки

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Японський чізкейк
Хлібні булочки з розмарином
Пате з індички з черносмородиновим желе
Рогалики до чаю
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: