Головна » Статті » Рецепти

Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи:

1 кг. червоного буряка
0,5 ч. л. червоного меленого перцю
0,5 ч. л. чорного меленого перцю
6 зуб. часнику
3 — 4 ст. л. оцту (за смаком)
1 ч. л. коріандру
3 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. цукрового піску
сіль не більше 1 ст. л.

Буряк промити проточною водою, покласти в каструлю, залити водою і варити 15 хвилин з моменту закипання. Прибрати з вогню, залити холодною водою до повного охолодження. Очистити і натерти на корейській тертці. Полити оцтом, посипати сіллю і цукровим піском, перемішати і дати постояти. На сковороду налити олію і всі спеції, прогріти протягом 15 секунд, але так, щоб масло не кипіло і швидко виливаємо на буряки. Сковорідку протерти буряком. Перемішати і поставити в холодильник.

Просмотров: 645
Категория: Рецепти |
| Теги: водою, буряк

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп з курячою грудкою
Вишневий пиріг з листкового тіста
Морква в кисло-солодкому соусі
Спагетті з томатами і рибою
Соус "Бер-блан"
Салат "Часточка кавуна"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: