Буряк по-корейськи: 1 кг. червоного буряка 0,5 ч. л. червоного меленого перцю 0,5 ч. л. чорного меленого перцю 6 зуб. часнику 3 — 4 ст. л. оцту (за смаком) 1 ч. л. коріандру 3 ст. л. рослинного масла 1 ст. л. цукрового піску сіль не більше 1 ст. л. Буряк промити проточною водою, покласти в каструлю, залити водою і варити 15 хвилин з моменту закипання. Прибрати з вогню, залити холодною водою до повного охолодження. Очистити і натерти на корейській тертці. Полити оцтом, посипати сіллю і цукровим піском, перемішати і дати постояти. На сковороду налити олію і всі спеції, прогріти протягом 15 секунд, але так, щоб масло не кипіло і швидко виливаємо на буряки. Сковорідку протерти буряком. Перемішати і поставити в холодильник.
|