Головна » Статті » Рецепти


Nutella будинку: Яйця — 2 шт,Цукор — 3 склянки,Какао — 2 столові ложки,Борошно — 4 столові ложки,Ванілін — щіпку або ванільний цукор,Фундук — 1 склянка,Масло вершкове — 1 чайна ложка,Молоко — 2 склянки.Яйця добре розтерти з цукром, додати борошно, какао, терті горіхи і вершкове масло і ванілін, суміш ретельно перемішати. Після додати молоко і знову ретельно перемішати. Всю отриману суміш поставити на маленький вогонь, варити помішуючи до загустіння. Різниці з коханою Nutella не відчуєте! Найулюбленіше блюдо для всієї родини на сніданок.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з омлету з червоною ікрою: 4 яйця,1/3 чашки вершківневеликий пучок зеленої цибулі, нарізаного1 чайна ложка вершкового масласіль і перець за смакомсметана, червона ікра і кріп для сервірування. у невеликій мисці Збийте яйця, вершки і дрібно нарізаний зелений лук. Приправте сіллю і перцем. Розігрійте 1/4 вершкового масла в сковороді з антипригарним покриттям (діаметром близько 23 см) на середньому вогні. Вилийте на сковороду 1/4 яєчної суміші і посмажте до готовності (не пересушуйте, інакше омлет буде важко згортати). Зніміть омлет зі сковороди і повторіть всі дії, щоб вийшло ще 3 омлету. Скрутіть в щільний рулон один...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Жульєн з куркою і грибами в булочці: 350г печериць (можна консервовані)450 г курячого філе2 середніх цибулини300г вершків (33% жирності)200г твердого сиру2ст.л. борошна15 булочок для гамбургерівсіль, перецьрослинне масло.
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Серце»: яйця курячі 4 шт.цукор 1 склянкумаргарин вершковий 250 рсметана 2 ст. ложкисода (негашене) 0,5 ч. ложкиборошно 2 склянкимолоко згущене варене 500 гмасло вершкове 200 рЗефір жувальний 100 гцукрова пудра 150 гбарвники харчовігоріхи грецькі 10 шт.Змішати 4-х жовтка, 1 склянки цукру, 250гр маргарину (натерти на крупній тертці). Додати соду і борошно. Замісити тісто, щоб не було крутим. Залишити в холодильнику на 30 хвилин.Дістати тісто з холодильника частинами (холодним краще розкочується). Розкачати корж товщиною до 0,5 см на пекарської папері, надати форму серця (я використовувала трафарет). Випікати...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Згущеного молока: 1 літр молока 3,2%1 склянку цукру.Виливаємо молоко в каструлю і ставимо на вогонь. Відразу ж засипаємо склянку цукру. Як тільки молоко закипить, відразу зменшуємо вогонь. І потім варимо масу на помірному вогні до тих пір, поки молоко не вивариться приблизно на дві третини від початкового об'єму. Я постійно не помішувала, просто час від часу підходила до каструльці і трохи перемешивала масу. Коли ви побачите, що маса стала трохи густий і придбала приємний кремовий колір, можна знімати каструлю з плити і переливати вийшло згущене молоко.З 1 літра молока вийшло приблизно 400 г згущеного. Спочатку, поки вона не...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Апельсинова долька»: морква 1 шт,цибуля 1 шт,куряча грудка 300 гр,печериці маленька банку,сир 150 гр,яйця 4 шт,майонез.Салат викладається шарами. 1 шар смажена морква з цибулею. 2 шар нарізана варена куряча грудка, змастити майонезом. 3 шар нарізані печериці ,змастити майонезом. 4 шар-натертий на крупній тертці сир змішати з часником, змастити майонезом. 5 шар-жовтки(4шт.), змастити майонезом. 6 шар білки(2-3), відкласти трохи для прикраси, змастити майонезом. Останнім шаром викласти натерту на дрібній тертці велику відварну моркву, майонезом не змащувати, з відкладеного білка зробити апельсинові «прожилки».
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадна ковбаска: 200 г пісочного печива300 г волоських горіхів.200 р масла (або 100 г масла і 100г маргарину)1 ст. цукру2 яйця3 ст. л. какао.Подрібнити печиво і підсмажені горіхи. (Рецепти солодкої ковбаски без горіхів. І вони мають право на існування. Але з горіхами — це ж зовсім інша справа!) Розтерти яйця з цукром і какао. Розтопити масло, додати цукрово-яєчну суміш і тримати на повільному вогні, помішуючи, до закипання. Зняти з вогню. Остудити до теплого. Всипати печиво з горіхами, розмішати. Масу трохи остудити, сформувати ковбаски (з допомогою пакетів або паперу), туго загорнути і прибрати в морозилку....
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Японський омлет: Соус соєвий 15 млОцет рисовий 10 млЯйце куряче 3 шт.Яйця змішайте з соєвим соусом і рисовим оцтом. Якщо соус солоний, додайте трохи цукру (третина чайної ложки), а якщо солодка, то можна трохи посолити. Злегка збийте суміш виделкою, щоб вийшла однорідна маса. Змастіть сковороду, нагрійте її на невеликому вогні і налийте трохи яєчної суміші, щоб випекти тонкий млинець. Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краю до центру. Потім складіть млинчик навпіл уздовж. Посуньте одержаний згорток до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинець має одним краєм приклеїтися з першого....
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинина, смажена з стручкової квасолею і кунжутом: 500 г свинини,400 г стручкової квасолі,1 цибулина100 мл соєвого соусу,15 г кунжутного насіння,сільперець,рослинне масло.Цибулю нарізати півкільцями. М'ясо нарізати соломкою. На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати м'ясо, смажити 20 хвилин. Додати соєвий соус,поперчити, смажити близько 25 хвилин.Стручкову квасолю опустити в киплячу підсолену воду, варити 8-10 хвилин. До м'яса додати кунжут, перемішати. Додати квасолю, перемішати. Якщо треба, досолити.
Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброди зі шпротами: 1 батон1 огірок1 помідорбанка шпротівмайонеззелень.Беремо батон, ріжемо його скибочками і підсмажуємо на сковорідці. Нарізаємо кільцями, помідор і огірок. Змащуємо гренку майонезом, зверху кладемо шпротину, шматочок помідора і огірка. Прикрашаємо все зеленню.
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 921-930 931-940 941-950 951-960 961-970 ... 4691-4700 4701-4708