Шоколадна ковбаска: 200 г пісочного печива 300 г волоських горіхів. 200 р масла (або 100 г масла і 100г маргарину) 1 ст. цукру 2 яйця 3 ст. л. какао. Подрібнити печиво і підсмажені горіхи. (Рецепти солодкої ковбаски без горіхів. І вони мають право на існування. Але з горіхами — це ж зовсім інша справа!) Розтерти яйця з цукром і какао. Розтопити масло, додати цукрово-яєчну суміш і тримати на повільному вогні, помішуючи, до закипання. Зняти з вогню. Остудити до теплого. Всипати печиво з горіхами, розмішати. Масу трохи остудити, сформувати ковбаски (з допомогою пакетів або паперу), туго загорнути і прибрати в морозилку. Добре застиглу ковбаску нарізати.
|