Головна » Статті » Рецепти


Салат з корейською морквою і куркою: курячий окорочек 1 шт.морква корейська 200 р1 шт. апельсиняйця 4 шт.сир твердий 150 гмайонез.Відваріть окорочек. Наріжте його кубиками. Яйця зваріть круто. Розімніть виделкою. Апельсин очистіть і наріжте кубиками. Видаліть насіння. Сир натріть на крупній тертці. Хочете, змішайте всі інгредієнти, додавши майонез. Хочете, зробіть салат-коктейль. Викладіть в красиву скляну посуд або навіть в широкі келихи (порційно) шари:куркамайонезкорейська морквинамайонезапельсинмайонезяйцямайонезсир.
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

СУП ХАРЧО: грудинка бараняча 200 гр.,рис 40 гр.,масло вершкове 1 ст. л,лук 1 шт.,томатна паста 2 ст. л,соус ткемалі 1 ст. л ,часник 2 зубчики,коріандр (киндза) 2 гілочкипетрушка 2 гілочкихмелі-сунелі 1 ст. лперець червоний-1 стручок.Нарубані шматки баранячої грудинки разом з реберними кістками (по 2-3 шматка на порцію масою по 25-30 г) промити гарячою водою, покласти в порційний каструлю і заливають холодною водою. Варити до напівготовності, знімаючи піну і жир. Потім додати нарізаний сирої ріпчасту цибулю, перебраний промитий сирий рис і при повільному кипінні варити до готовності. Пасерувати томатну пасту(або...
Переглядів: 552
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети з кабачків і картоплі: 500 г кабачків,3-4 картоплини,3 яйця,4 столових ложки муки,зелень петрушки,сіль — за смаком,рослинне масло.Кабачки очистіть і натріть на крупній тертці. Якщо кабачок соковитий, відіжміть з нього сік і злийте. Картопля очистіть, відваріть, пропустіть через м'ясорубку або подрібніть блендером до консистенції пюре.Змішати кабачки з картопляним пюре, в отриману масу додайте 2 яйця, дрібно нарізану зелень петрушки, 1 столову ложку борошна, сіль і перець за смаком.З отриманої маси сформуйте котлети, умочіть їх у збите яйце і обваляйте в борошні. Обсмажте котлети в розігрітому рослинному маслі з обох боків до рум'яної скоринки....
Переглядів: 799
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний торт без випічки: Крем:500 гр. сухого молока або дитячої суміші,5 ст. л. какао (можна і більше),250 гр. розм'якшеного вершкового масла,1 склянку води,6 ст. л. цукру.Перемішати молоко і какао, додати масло і вимішати до утворення грудки. Воду і цукор, поставити на вогонь і не доводячи до кипіння, розчинити його. Сироп остудити і потім поступово вливаючи в шоколадну масу вимішати крем. Крем повинен вийде густий, з м'якою текстурою, без грудочок. Для тортика потрібно 4-5 упаковок звичайного печива до чаю. Форму (бажано не круглу) вистилаємо плівкою і викладаємо перший шар печива. Далі крем, знову печиво і...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний пиріг з абрикосами: Для тіста:100-120 гр. борошна,1 яйце,50 гр. цукру,50 гр. розм'якшеного вершкового масла.Для крему:200 гр. сиру (пастоподібного),1 яйце,1.5 ст. ложки сметани,1.5 ст. ложки цукру,1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю,1 ч. ложка ванільного цукру,консервовані абрикоси.Масло збити до білого кольору з цукром, додати яйце, ще трохи збити, зверху просіяти борошно і швидко замісити тісто, загорнути його в плівку, прибрати в холодильник на 1 годину. Сир протерти через сито, змішати міксером на низькій швидкості з цукром, ванільним цукром, яйцем, сметаною і крохмалем. Духовку нагріти на 180-200 градусів, роз'ємну форму...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний пиріг з сирними кульками: Для кульок:сир — 250 г,жовтки — 2 шт.,цукор — 50 г,кокосова стружка — 50 г,крохмаль — 3 ст. л. (без верху).Для тіста:яйця — 4 шт.,цукор — 30 г (+30 г),шоколад — 50 г,борошно — 2 ст. л.,крохмаль — 2 ст. л.,какао — 3 ст. л.,сіль — щіпка,ванільний цукор — 2 пакетика,розпушувач на кінчику ножа.Спосіб приготування шоколадного пирога з сирними кульками. Спочатку приготувати кульки. Для цього сир змішати з цукром, крохмалем, кокосом і жовтками. Добре перемішати до отримання однорідної маси.Сформувати...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Тоффі ручної роботи: На 30 цукерок:Ірис вершковий — 250 рГоріхи (фундук) — 30 шт.Шоколад темний — 50 рВершки (10%) — 6 ст. л.Масло вершкове — 2,5 ст. л.Коньяк (бренді, лікер) — 1 ст. л. (за бажанням).Поламати на шматочки або дрібно нарізати ірис. Розтопити на водяній бані ірис з додаванням вершків (5 ст. л.) і коньяку. Зняти з вогню і додати вершкове масло (2 ст. л.), щоб маса вийшла гладкою і блискучою. Формочки змастити олією (можна рослинним) і заповнити їх розплавленим ірисом. В кожну цукерку в центр вставити по одній цілій горіху (горіхи попередньо...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлетки з крабових паличок: Крабові палички — 200грБудь-який твердий сир — 150грЧасник — 1долькаЯйця — 2-3шт.Для початку подрібнимо крабові палички в стружку. Легше це зробити, коли вони ще заморожені. Далі до цієї маси додати тертий на крупній тертці сир і яйця. Додаємо часник, пропущений через прес. Все ретельно перемішуємо і ліпимо з отриманої маси котлетки. Обвалюємо їх у борошні. Смажимо котлетки на рослинному маслі на середньому вогні до утворення рум'яної скориночки з двох сторін.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Бісквіт: Яйце — 3 штукиЦукор — 100 гБорошно блинная — 100 гКрохмаль — 35 рОлію вершкове — 15 рВода — 3 столові ложки.Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин. Дістати з духовки,...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясна смакота: Грудка куряча 2 шт,Сир 150 гр,Цибуля 1 шт,Гриби (мариновані) 1 банку,Морква — 3 шт,Вершки 3-4 ст. ложки,Олія оливкова 4 ст. ложки,Спеції для м'яса — за смаком,Сіль, перець,мускатний горіх за смакомСік лимонний — 1 шт.Гриби пасерувати на оливковій олії з додаванням дрібно нарізаного лука, вершків, спецій. Курячу грудку порізати тонкими смужками, замаринувати у спеціях і соку лимона. Викласти смужки м'яса в змащену форму на дно і з боків, присипати тертим сиром, викласти інші гриби, далі тертої на крупній тертці морквою, зверху покласти по спіралі шматочки залишився м'яса. Запікати...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 931-940 941-950 951-960 961-970 971-980 ... 4691-4700 4701-4708