Сирний пиріг з абрикосами: Для тіста:100-120 гр. борошна,1 яйце,50 гр. цукру,50 гр. розм'якшеного вершкового масла.Для крему:200 гр. сиру (пастоподібного),1 яйце,1.5 ст. ложки сметани,1.5 ст. ложки цукру,1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю,1 ч. ложка ванільного цукру,консервовані абрикоси.Масло збити до білого кольору з цукром, додати яйце, ще трохи збити, зверху просіяти борошно і швидко замісити тісто, загорнути його в плівку, прибрати в холодильник на 1 годину. Сир протерти через сито, змішати міксером на низькій швидкості з цукром, ванільним цукром, яйцем, сметаною і крохмалем. Духовку нагріти на 180-200 градусів, роз'ємну форму...