Головна » Статті » Рецепти

Сирний пиріг з абрикосами
Сирний пиріг з абрикосами:

Для тіста:
100-120 гр. борошна,
1 яйце,
50 гр. цукру,
50 гр. розм'якшеного вершкового масла.
Для крему:
200 гр. сиру (пастоподібного),
1 яйце,
1.5 ст. ложки сметани,
1.5 ст. ложки цукру,
1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю,
1 ч. ложка ванільного цукру,
консервовані абрикоси.

Масло збити до білого кольору з цукром, додати яйце, ще трохи збити, зверху просіяти борошно і швидко замісити тісто, загорнути його в плівку, прибрати в холодильник на 1 годину. Сир протерти через сито, змішати міксером на низькій швидкості з цукром, ванільним цукром, яйцем, сметаною і крохмалем. Духовку нагріти на 180-200 градусів, роз'ємну форму 19 див. змастити вершковим маслом. Тісто розкачати, перекласти у форму, сформувати бортик, зверху викласти крем і абрикоси. Випікати пиріг 30-40 хвилин, поки верх крему не затвердіє. Пиріг остудити у вимкненій духовці, верх можна полити розтопленим шоколадом.

Просмотров: 364
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з мандаринами
Кекс столичний
Сирні кекси з кропом і кмином
Вишневий пиріг з листкового тіста
Вершково-медові цукерки
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: