Головна » Статті » Рецепти

Бісквіт
Бісквіт:

Яйце — 3 штуки
Цукор — 100 г
Борошно блинная — 100 г
Крохмаль — 35 р
Олію вершкове — 15 р
Вода — 3 столові ложки.

Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.

Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: суміш

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Гуляш з індички з кабачками
Печиво з фісташками
Лимонно-горіхові млинці
Готуємо сушіння
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: