Бісквіт: Яйце — 3 штуки Цукор — 100 г Борошно блинная — 100 г Крохмаль — 35 р Олію вершкове — 15 р Вода — 3 столові ложки. Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.
|