Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний торт без випічки
Шоколадний торт без випічки:

Крем:
500 гр. сухого молока або дитячої суміші,
5 ст. л. какао (можна і більше),
250 гр. розм'якшеного вершкового масла,
1 склянку води,
6 ст. л. цукру.

Перемішати молоко і какао, додати масло і вимішати до утворення грудки. Воду і цукор, поставити на вогонь і не доводячи до кипіння, розчинити його. Сироп остудити і потім поступово вливаючи в шоколадну масу вимішати крем. Крем повинен вийде густий, з м'якою текстурою, без грудочок. Для тортика потрібно 4-5 упаковок звичайного печива до чаю. Форму (бажано не круглу) вистилаємо плівкою і викладаємо перший шар печива. Далі крем, знову печиво і т. д. Ставимо торт в холодильник для застигання.

Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, торт

Рекомендовані рецепти:

Вишневий штрудель з сиром
Печиво "Анзак"
Рулет з абрикосовим джемом
Чорничні кекси
Ватрушка "Ласун"
Три рецепти хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: