Шоколадний торт без випічки: Крем: 500 гр. сухого молока або дитячої суміші, 5 ст. л. какао (можна і більше), 250 гр. розм'якшеного вершкового масла, 1 склянку води, 6 ст. л. цукру. Перемішати молоко і какао, додати масло і вимішати до утворення грудки. Воду і цукор, поставити на вогонь і не доводячи до кипіння, розчинити його. Сироп остудити і потім поступово вливаючи в шоколадну масу вимішати крем. Крем повинен вийде густий, з м'якою текстурою, без грудочок. Для тортика потрібно 4-5 упаковок звичайного печива до чаю. Форму (бажано не круглу) вистилаємо плівкою і викладаємо перший шар печива. Далі крем, знову печиво і т. д. Ставимо торт в холодильник для застигання.
|