Головна » Статті » Рецепти

СУП ХАРЧО
СУП ХАРЧО:

грудинка бараняча 200 гр.,
рис 40 гр.,
масло вершкове 1 ст. л,
лук 1 шт.,
томатна паста 2 ст. л,
соус ткемалі 1 ст. л ,
часник 2 зубчики,
коріандр (киндза) 2 гілочки
петрушка 2 гілочки
хмелі-сунелі 1 ст. л
перець червоний-1 стручок.

Нарубані шматки баранячої грудинки разом з реберними кістками (по 2-3 шматка на порцію масою по 25-30 г) промити гарячою водою, покласти в порційний каструлю і заливають холодною водою. Варити до напівготовності, знімаючи піну і жир. Потім додати нарізаний сирої ріпчасту цибулю, перебраний промитий сирий рис і при повільному кипінні варити до готовності. Пасерувати томатну пасту(або томатне пюре) на знятому баранячому жирі з додаванням вершкового масла. Розтовкти часник і дрібно нарізати червоний перець. Додати в бульйон пасероване томатну пасту, товчений часник, дрібно нарізаний червоний перець, ткемалі, хмелі - сунелі, сіль і дати прокипіти. При подачі посипати дрібно рубаною зеленню.

Просмотров: 553
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Вівсяний хлібець
Горіхово-кавовий пиріг
Пиріг з гарбузом і ківі
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Три рецепти хачапурі
Чізкейк з літніми ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: