Шоколадний пиріг з сирними кульками: Для кульок: сир — 250 г, жовтки — 2 шт., цукор — 50 г, кокосова стружка — 50 г, крохмаль — 3 ст. л. (без верху). Для тіста: яйця — 4 шт., цукор — 30 г (+30 г), шоколад — 50 г, борошно — 2 ст. л., крохмаль — 2 ст. л., какао — 3 ст. л., сіль — щіпка, ванільний цукор — 2 пакетика, розпушувач на кінчику ножа. Спосіб приготування шоколадного пирога з сирними кульками. Спочатку приготувати кульки. Для цього сир змішати з цукром, крохмалем, кокосом і жовтками. Добре перемішати до отримання однорідної маси.Сформувати кульки. Тісто. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром і ваніліном до світлої гладкої маси. Додати розтоплений шоколад. Просіяне борошно, крохмаль, розпушувач, какао та сіль ввести в яєчно-шоколадну масу і розмішати. Збити білки з 30 г цукру до стійких піків. Акуратно ввести в масу і лопаткою рухами зверху вниз з'єднати разом. Форму для випічки застелити пергаментним папером, викласти кульки. Зверху залити шоколадною масою. Випікати при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Зверху полити шоколадною глазур'ю.
|