Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний пиріг з сирними кульками
Шоколадний пиріг з сирними кульками:

Для кульок:
сир — 250 г,
жовтки — 2 шт.,
цукор — 50 г,
кокосова стружка — 50 г,
крохмаль — 3 ст. л. (без верху).
Для тіста:
яйця — 4 шт.,
цукор — 30 г (+30 г),
шоколад — 50 г,
борошно — 2 ст. л.,
крохмаль — 2 ст. л.,
какао — 3 ст. л.,
сіль — щіпка,
ванільний цукор — 2 пакетика,
розпушувач на кінчику ножа.

Спосіб приготування шоколадного пирога з сирними кульками. Спочатку приготувати кульки. Для цього сир змішати з цукром, крохмалем, кокосом і жовтками. Добре перемішати до отримання однорідної маси.Сформувати кульки. Тісто. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром і ваніліном до світлої гладкої маси. Додати розтоплений шоколад. Просіяне борошно, крохмаль, розпушувач, какао та сіль ввести в яєчно-шоколадну масу і розмішати. Збити білки з 30 г цукру до стійких піків. Акуратно ввести в масу і лопаткою рухами зверху вниз з'єднати разом. Форму для випічки застелити пергаментним папером, викласти кульки. Зверху залити шоколадною масою. Випікати при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Зверху полити шоколадною глазур'ю.

Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: сирними

Рекомендовані рецепти:

Печиво з фісташками
Прісна корж зі шпинатом
Ліниві голубці з грибами
Готуємо сушіння
Рогалики до чаю
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: