Котлети з кабачків і картоплі: 500 г кабачків, 3-4 картоплини, 3 яйця, 4 столових ложки муки, зелень петрушки, сіль — за смаком, рослинне масло. Кабачки очистіть і натріть на крупній тертці. Якщо кабачок соковитий, відіжміть з нього сік і злийте. Картопля очистіть, відваріть, пропустіть через м'ясорубку або подрібніть блендером до консистенції пюре.Змішати кабачки з картопляним пюре, в отриману масу додайте 2 яйця, дрібно нарізану зелень петрушки, 1 столову ложку борошна, сіль і перець за смаком.З отриманої маси сформуйте котлети, умочіть їх у збите яйце і обваляйте в борошні. Обсмажте котлети в розігрітому рослинному маслі з обох боків до рум'яної скоринки. Подавайте до столу зі сметаною.
|