Головна » Статті » Рецепти

Котлети з кабачків і картоплі
Котлети з кабачків і картоплі:

500 г кабачків,
3-4 картоплини,
3 яйця,
4 столових ложки муки,
зелень петрушки,
сіль — за смаком,
рослинне масло.

Кабачки очистіть і натріть на крупній тертці. Якщо кабачок соковитий, відіжміть з нього сік і злийте. Картопля очистіть, відваріть, пропустіть через м'ясорубку або подрібніть блендером до консистенції пюре.Змішати кабачки з картопляним пюре, в отриману масу додайте 2 яйця, дрібно нарізану зелень петрушки, 1 столову ложку борошна, сіль і перець за смаком.З отриманої маси сформуйте котлети, умочіть їх у збите яйце і обваляйте в борошні. Обсмажте котлети в розігрітому рослинному маслі з обох боків до рум'яної скоринки. Подавайте до столу зі сметаною.

Просмотров: 540
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, кабачків

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий пиріг з курагою
Риба, запечена з оливками
Яблука, фаршировані салатом
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Свинячі реберця в пиві
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: